Eind september start Huis van Puck een toffe cursus voor ambitieuze podiumbeesten die in 5 weken cabaretier willen worden. Gedurende 5 zaterdagen word je klaargestoomd voor deelname aan een echt open podium of cabaretfestival, zoals Puck’s Talent Cabaret bijvoorbeeld!

Voor mensen die begeleiding zoeken in het maken van een eigen cabaretprogramma en die dat het liefst samen doen met gelijkgestemden kunnen zich inschrijven voor dit traject. Er wordt gekeken naar:

Wat is jouw unieke talent?
Wat is je kracht en wat je zwakte?
Wat is jouw stijl?
Wat wil je vertellen en kan je daar nog eerlijker in zijn?
Wanneer boei je het publiek?
En nog veel meer …

De eerste les werken we met heel veel oefeningen en het schrijven van eigen teksten en de andere 4 zaterdagen komt iedereen steeds met nieuw materiaal. Na afloop van deze cursus ben je voorgoed besmet met het cabaretvirus en is er geen weg meer terug ;-).

Inschrijven kan door een mail te sturen met je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer naar: corien.vanderpoll@huisvanpuck.nl

Docent Malinca Verwiel:
De begeleiding wordt gedaan door Malinca Verwiel die o.a Claudia de Breij en Leon van der Zanden heeft geregisseerd, voor het Amsterdams Kleinkunst Festival heeft gewerkt en in alle jury’s van de landelijke cabaretfestivals heeft gezeten. Ze heeft haar eigen bedrijf, www.humorinbedrijf.nl, waar ze rete-trots op is.

Data cursus: 29 september, 13 oktober, 27 oktober, 3 november, 10 november 2018
Tijden: 12:00-17:00
Prijs: € 285,00.