Vacature: Beheerder (voor ziektevervanging en invaldiensten)

Huis van Puck is een thuishaven voor mensen met passie voor de podiumkunsten. Artiesten, makers en publiek zijn welkom voor ontmoeting, uitwisseling, ontspanning, presentatie en inspiratie. Huis van Puck biedt artistieke, productionele en organisatorische deskundigheid. Wij zijn gevestigd in Arnhem. In ons gebouw bevinden zich diverse repetitieruimtes, een café en een theater. Per 1 april… Read more »

Lees verder

Studenten opleiding Theatermaker maken voorstelling!

Sanne Bant studeert dit jaar af aan onze opleiding Theatermaker en regisseerde voor haar afstudeeropdracht het absurdistische toneelstuk ‘Welkom in het bos’ van Alex van Warmerdam. In het voorprogramma kan je genieten van de éénakter ‘De man en de hond’ geregisseerd door Karin Vree, tevens student aan de opleiding Theatermaker. Voor de pauze speelt de spelgroep “De… Read more »

Lees verder

VACATURE: fondsenwerver/sponsormanager v.a. januari ’18

Huis van Puck is op zoek naar een fondsenwerver/sponsormanager die extra financiën kan realiseren voor een groot nieuw project genaamd Klarendal de Musical. Start: januari 2018. Ongeveer 1 dag per week. Honorarium: in overleg. Weet jij de weg naar de fondsen? Heb jij veel ervaring in het aanvragen van subsidies? Maak jij vaak sponsorplannen? Heb je… Read more »

Lees verder

Interview: Cristian Pielich van Comedy Surprise Night

WAT IS COMEDY SURPRISE NIGHT PRECIES? Comedy Surprise Night biedt een talentenpodium waar aanstormende comedians en cabaretiers ervaring op kunnen doen of hun werk kunnen testen. Voor hen een ideaal try-out podium en voor het publiek een komische en gevarieerde avond. WAT BEDOEL JE MET GEVARIEERD? Nou, je ziet op een avond wel vijf tot acht… Read more »

Lees verder

Gezocht: vrijwillige kok(s) voor het Open Podium

Huis van Puck is op zoek naar enthousiaste vrijwillige koks die het leuk vinden om één vrijdag in de maand te koken! Wanneer? Iedere derde vrijdag van de maand van ongeveer 17:00 uur tot 21:00 uur. Waarvoor? Iedere derde vrijdag van de maand vindt er een Open Podium avond plaats bij Huis van Puck. Tijdens… Read more »

Lees verder

GESLOTEN: Vacature bestuurslid Huis van Puck

Wij zijn inmiddels een super enthousiast bestuurslid rijker! Binnenkort stellen wij hem aan je voor! Het bestuur van Huis van Puck wil haar klanten meer invloed geven op het beleid en de koers van de organisatie. Dit willen wij bereiken door ons huidige bestuur uit te breiden met twee nieuwe vertegenwoordigers uit ons eigen netwerk…. Read more »

Lees verder

ArtEZ zoekt toneelspelers!

20 Derdejaars studenten van de opleiding Docent Theater van ArtEZ zijn op zoek naar spelers voor uiteenlopende voorstellingen! Prof, amateur, jong, oud, groot, klein, rood, blauw, kroes, kaal, blond…. Iedereen die interesse heeft om te spelen is uitgenodigd voor de speciale spelersavond op 24 oktober. Op de spelersavond zullen de regisseurs/studenten zichzelf kort voorstellen en hun ideeën… Read more »

Lees verder

Cursus ‘Muziek op Schoot’

Muziekles voor kinderen met hun (groot)ouders! Dit najaar gaat de muziekcursus voor dreumesen en peuters samen met (groot)ouders van start. In 7 lessen komen muzikale activiteiten voorbij die bij deze leeftijd aansluiten. Samen muziek maken is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van uw (klein)kind. De cursus start in de week na… Read more »

Lees verder