deelnemers gezocht voor een spannend theaterproject

Zin in een mooie ontdekkingstocht? Ben je nieuwsgierig ingesteld? Sta je open voor een andere kijk op de wereld?  Geef je dan op voor dit spannende theaterproject. Ervaring is niet nodig, zin en speelplezier is waar het om draait. Alle leeftijden van 16 tot 130 jaar zijn van harte welkom. repetities starten vanaf donderdag 11 oktober… Read more »

Lees verder

Theaterschool Luna start met proeflessen

Hou je van zingen, dansen en acteren en lijkt het je leuk om met bekende Nederlanders samen te werken? Geef je dan op voor een gratis proefles . Over de theaterschool Theaterschool Luna is een professionele opleiding. Maar tevens staat spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van de leerling voorop. Ieder speler is Uniek en heeft… Read more »

Lees verder

Theatergroep Drift zoekt Nick

De Arnhemse Theatergroep Drift maakt volgend seizoen de voorstelling Who’s afraid of Virginia Woolf Ze zijn nog op zoek naar een mannelijke speler in de leeftijd ca 30-50 jaar. Interesse?  Je kunt je reactie sturen naar: virginiawoolf@theatergroepdrift.nl

Lees verder

spelers gezocht voor Theatergroep Voyage (seizoen 2018/2019)

Voor een nieuwe productie (teksttoneel)  zoek ik  2 ervaren, goede, leuke , bevlogen spelers uit Nijmegen/Arnhem voor een stuk van Alex van Warmerdam. Het is een stuk voor drie spelers. We werken samen met een muzikant. We zoeken een vrouw en een man (leeftijd tussen 30 en 50 jaar). Ik, Ditte Blitz, ben afgestudeerd aan… Read more »

Lees verder

Vacature: communicatiemedewerker (sept ’18)

Per 1 september 2018 zoekt Huis van Puck een: Communicatiemedewerker (10 uur per week) Als communicatiemedewerker draag je zorg voor een kwalitatief goede, creatieve en inventieve uitvoering van de (online) communicatietaken die voortvloeien uit het PR beleid en het nieuwe positioneringsplan (2018-2020) van Huis van Puck. Het is jouw taak op een wervende, stimulerende en originele… Read more »

Lees verder

7 juni: NADARA Gypsy Wedding Band Huis van Puck

Dit orkest behoort tot de top van zigeunerorkesten uit Hongarije en Roemenië! Het repertoire bevat oorspronkelijke zigeuner-melodieën maar natuurlijk ook repertoire van naburige volkeren, onderweg opgepikt in hun Latcho Drom (de levensreis van de zigeuners). Op deze tour neemt Nadara vooral de Mahala muziek mee uit de regio van de Zwarte Zee. Dit belooft voor het concert… Read more »

Lees verder

Voorspeelavond percussie en piano/zang

24 mei wordt er in Puck’s Café een voorspeelavond gehouden door leerlingen van Martin Gort (Afrikaans/Cubaans/ Braziliaans percussie) en Rein de Jong (piano/zang en ensemble).   Veel onderdelen zijn in de vorm van samenspel zodat de zenuwen een beetje verdeeld worden. Daarnaast is het leuk om de verschillende instrumenten in actie te zien!   Aanvang:… Read more »

Lees verder

Vacature: Penningmeester bestuur Huis van Puck

Gezocht: Penningmeester voor het bestuur van Huis van Puck ben je actief in, en heb je passie voor de vrijetijds-podiumkunsten (toneel, theater, dans, muziek), heb je ruime ervaring op het gebied van financieel beleid en administratie wil je betrokken zijn bij de voorbereiding, de implementatie en het bewaken van de uitvoering van het algemeen beleid, het… Read more »

Lees verder

Vacature: Beheerder (voor ziektevervanging en invaldiensten)

Huis van Puck is een thuishaven voor mensen met passie voor de podiumkunsten. Artiesten, makers en publiek zijn welkom voor ontmoeting, uitwisseling, ontspanning, presentatie en inspiratie. Huis van Puck biedt artistieke, productionele en organisatorische deskundigheid. Wij zijn gevestigd in Arnhem. In ons gebouw bevinden zich diverse repetitieruimtes, een café en een theater. Per 1 april… Read more »

Lees verder