VACATURE: fondsenwerver/sponsormanager v.a. januari ’18

Huis van Puck is op zoek naar een fondsenwerver/sponsormanager die extra financiën kan realiseren voor een groot nieuw project genaamd Klarendal de Musical. Start: januari 2018. Ongeveer 1 dag per week. Honorarium: in overleg. Weet jij de weg naar de fondsen? Heb jij veel ervaring in het aanvragen van subsidies? Maak jij vaak sponsorplannen? Heb je… Read more »

Lees verder

Interview: Cristian Pielich van Comedy Surprise Night

WAT IS COMEDY SURPRISE NIGHT PRECIES? Comedy Surprise Night biedt een talentenpodium waar aanstormende comedians en cabaretiers ervaring op kunnen doen of hun werk kunnen testen. Voor hen een ideaal try-out podium en voor het publiek een komische en gevarieerde avond. WAT BEDOEL JE MET GEVARIEERD? Nou, je ziet op een avond wel vijf tot acht… Read more »

Lees verder

Gezocht: vrijwillige kok(s) voor het Open Podium

Huis van Puck is op zoek naar enthousiaste vrijwillige koks die het leuk vinden om één vrijdag in de maand te koken! Wanneer? Iedere derde vrijdag van de maand van ongeveer 17:00 uur tot 21:00 uur. Waarvoor? Iedere derde vrijdag van de maand vindt er een Open Podium avond plaats bij Huis van Puck. Tijdens… Read more »

Lees verder

GESLOTEN: Vacature bestuurslid Huis van Puck

Wij zijn inmiddels een super enthousiast bestuurslid rijker! Binnenkort stellen wij hem aan je voor! Het bestuur van Huis van Puck wil haar klanten meer invloed geven op het beleid en de koers van de organisatie. Dit willen wij bereiken door ons huidige bestuur uit te breiden met twee nieuwe vertegenwoordigers uit ons eigen netwerk…. Read more »

Lees verder

ArtEZ zoekt toneelspelers!

20 Derdejaars studenten van de opleiding Docent Theater van ArtEZ zijn op zoek naar spelers voor uiteenlopende voorstellingen! Prof, amateur, jong, oud, groot, klein, rood, blauw, kroes, kaal, blond…. Iedereen die interesse heeft om te spelen is uitgenodigd voor de speciale spelersavond op 24 oktober. Op de spelersavond zullen de regisseurs/studenten zichzelf kort voorstellen en hun ideeën… Read more »

Lees verder

Cursus ‘Muziek op Schoot’

Muziekles voor kinderen met hun (groot)ouders! Dit najaar gaat de muziekcursus voor dreumesen en peuters samen met (groot)ouders van start. In 7 lessen komen muzikale activiteiten voorbij die bij deze leeftijd aansluiten. Samen muziek maken is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van uw (klein)kind. De cursus start in de week na… Read more »

Lees verder

Openbare module Theatermaken vanuit improvisatie

Theatermaken vanuit improvisatie Werk je met een groep spelers en zou je vanuit improvisaties een voorstelling willen maken? In deze openbare module van de opleiding Theatermaker van Huis van Puck krijg je in 12 bijeenkomsten concrete handvatten in het uitwerken en vormgeven van ideeën. Hoe begin je? Hoe bedenk je opdrachten die materiaal opleveren? Hoe… Read more »

Lees verder

OPROEP: Kindervoorstelling Sprookjesfestival gezocht!

Prinsen en prinsessen opgelet; ook Huis van Puck doet mee aan het FEEST van het Sprookjesfestival. Dit betekent dat wij op zoek zijn naar amateurtheatergroepen die een kindervoorstelling hebben liggen (òf nog aan het maken zijn) en deze tijdens de Herfstvakantie (14-22 oktober) op willen voeren voor publiek. Wij stellen hiervoor onze theaterzaal beschikbaar en uiteraard… Read more »

Lees verder

Huis van Puck maakt zich op voor nieuw seizoen!

Huis van Puck gaat met vakantie! Maar niet voordat ze jou hebben laten weten wat voor moois het nieuwe seizoen te bieden heeft. Vanaf september 2017 staat de agenda alweer bomvol voorstellingen, workshops, Open Podia en festivals. Daarnaast gaat er een nieuwe lichting studenten van start met de gecertificeerde deeltijdopleiding ‘Theatermaker voor het Amateurtheater’ (TMA)…. Read more »

Lees verder

Workshop ‘Make it work’

Wil je jouw act verbeteren? Of juist nieuw materiaal maken? En wil je vooral meer zicht krijgen in jouw kwaliteit als podiumbeest? Ieder najaar biedt Huis van Puck in vijf zaterdagmiddagen lessen en begeleiding van podiumprofessional Hester Macrander aan mensen die al open podia en/of cabaretfestivals bespelen, of dit van plan zijn te gaan doen. Je… Read more »

Lees verder