Vacature: communicatiemedewerker (sept ’18)

Per 1 september 2018 zoekt Huis van Puck een: Communicatiemedewerker (10 uur per week) Als communicatiemedewerker draag je zorg voor een kwalitatief goede, creatieve en inventieve uitvoering van de (online) communicatietaken die voortvloeien uit het PR beleid en het nieuwe positioneringsplan (2018-2020) van Huis van Puck. Het is jouw taak op een wervende, stimulerende en originele… Read more »

Lees verder

7 juni: NADARA Gypsy Wedding Band Huis van Puck

Dit orkest behoort tot de top van zigeunerorkesten uit Hongarije en Roemenië! Het repertoire bevat oorspronkelijke zigeuner-melodieën maar natuurlijk ook repertoire van naburige volkeren, onderweg opgepikt in hun Latcho Drom (de levensreis van de zigeuners). Op deze tour neemt Nadara vooral de Mahala muziek mee uit de regio van de Zwarte Zee. Dit belooft voor het concert… Read more »

Lees verder

Voorspeelavond percussie en piano/zang

24 mei wordt er in Puck’s Café een voorspeelavond gehouden door leerlingen van Martin Gort (Afrikaans/Cubaans/ Braziliaans percussie) en Rein de Jong (piano/zang en ensemble).   Veel onderdelen zijn in de vorm van samenspel zodat de zenuwen een beetje verdeeld worden. Daarnaast is het leuk om de verschillende instrumenten in actie te zien!   Aanvang:… Read more »

Lees verder

Vacature: Penningmeester bestuur Huis van Puck

Gezocht: Penningmeester voor het bestuur van Huis van Puck ben je actief in, en heb je passie voor de vrijetijds-podiumkunsten (toneel, theater, dans, muziek), heb je ruime ervaring op het gebied van financieel beleid en administratie wil je betrokken zijn bij de voorbereiding, de implementatie en het bewaken van de uitvoering van het algemeen beleid, het… Read more »

Lees verder

Vacature: Beheerder (voor ziektevervanging en invaldiensten)

Huis van Puck is een thuishaven voor mensen met passie voor de podiumkunsten. Artiesten, makers en publiek zijn welkom voor ontmoeting, uitwisseling, ontspanning, presentatie en inspiratie. Huis van Puck biedt artistieke, productionele en organisatorische deskundigheid. Wij zijn gevestigd in Arnhem. In ons gebouw bevinden zich diverse repetitieruimtes, een café en een theater. Per 1 april… Read more »

Lees verder

Studenten opleiding Theatermaker maken voorstelling!

Sanne Bant studeert dit jaar af aan onze opleiding Theatermaker en regisseerde voor haar afstudeeropdracht het absurdistische toneelstuk ‘Welkom in het bos’ van Alex van Warmerdam. In het voorprogramma kan je genieten van de éénakter ‘De man en de hond’ geregisseerd door Karin Vree, tevens student aan de opleiding Theatermaker. Voor de pauze speelt de spelgroep “De… Read more »

Lees verder

VACATURE: fondsenwerver/sponsormanager v.a. januari ’18

Huis van Puck is op zoek naar een fondsenwerver/sponsormanager die extra financiën kan realiseren voor een groot nieuw project genaamd Klarendal de Musical. Start: januari 2018. Ongeveer 1 dag per week. Honorarium: in overleg. Weet jij de weg naar de fondsen? Heb jij veel ervaring in het aanvragen van subsidies? Maak jij vaak sponsorplannen? Heb je… Read more »

Lees verder

Interview: Cristian Pielich van Comedy Surprise Night

WAT IS COMEDY SURPRISE NIGHT PRECIES? Comedy Surprise Night biedt een talentenpodium waar aanstormende comedians en cabaretiers ervaring op kunnen doen of hun werk kunnen testen. Voor hen een ideaal try-out podium en voor het publiek een komische en gevarieerde avond. WAT BEDOEL JE MET GEVARIEERD? Nou, je ziet op een avond wel vijf tot acht… Read more »

Lees verder