Comedy Surprise Night

donderdag 25 januari 2018 - 20:0072


Geniet van een avond comedytheater en hilariteit door tal van ervaren en aanstormende cabaretiers en stand up comedians. In de knusse setting van Puck’s Café wisselen vijf tot zeven beginnende en gevorderde talenten elkaar af met korte shows. Ieder brengt deze avond zijn beste grappen, liedjes, oneliners en sketches op het toneel. De Comedy Surprise Night is een interactieve en onderhoudende show met uiteenlopende karakters en verschillende soorten humor.

Laat je verrassen door bekende en onbekende gezichten die met rake grappen en fraai theater Arnhem bespelen…  De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door een heuse MC. Deze ervaren Master Of Ceremony verwelkomt je en brengt je meteen in de stemming.

Maak dit topavondje vol lach en plezier mee! Bij elke editie zie je andere comedians en cabaretiers. Met ditmaal: Mike Doulis, Bodine Jeske, Henk van Huisstede, Sammy van der Vaart, Ronald Oudman, Robin Versluis, Sanjeevani Hendriks en Cristian Pielich (namen onder voorbehoud).

Entree: € 6,- (mits gereserveerd)
Aan de deur: € 7,50.

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.

De gereserveerde kaartje(s) kunt u tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling ophalen bij de kassa. Daarna worden de kaarten weer in de verkoop gedaan. De kassa gaat een half uur voor aanvang open. Er kan gepind worden.