Gepamperd en Gepeperd

zondag 10 juni 2018 - 20:0072


Wat is liefde, wat is dood? Moet je volwassen zijn om deze ontastbare begrippen te kunnen begrijpen of juist klein en onbevangen? Kunnen liefde en dood naast elkaar bestaan of sluiten ze elkaar juist uit. Veroorzaakt liefde angst voor de dood, de dood angst om lief te hebben? Ko van den Bosch en Toon Tellegen schreven afzonderlijk de teksten voor dit absurdistische stuk. Een stuk waarin liefde de vorm van een keukenkastje aan kan nemen en klein zijn een rekbaar begrip is.

De voorstelling Gepamperd en Gepeperd is het examenstuk van Marloes Dingshoff voor de opleiding tot Theatermaker. Wat haar stukken karakteriseert is de fascinatie voor het leven als experiment, met daarin de mens die op zoek is naar de perfecte chemische reactie. Een dosis humor, een snufje absurdisme en de mens als ultieme prutser met een lach en een traan.

Spelers: Sanne Ebbeling en Daniëlle Meuleman Regie en bewerking: Marloes Dingshoff Tekst: Ko van den Bosch en Toon Tellegen Décor en rekwisieten: Peter Worrell en Theo Dingshoff Kleding: Joke Ridderbos Techniek: Huis van Puck Flyer: Iris de Groot Met dank aan: Aad van der Waal, Liesbeth Slits, Wilna Ridderbos, Jaide Dingshoff en mijn klasgenoten.

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.

De gereserveerde kaartje(s) kunt u tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling ophalen bij de kassa. Daarna worden de kaarten weer in de verkoop gedaan. De kassa gaat een half uur voor aanvang open. Er kan gepind worden.