Open Podium KUNSTBENDE

vrijdag 15 juni 2018 - 20:0072


De afgelopen 25 jaar hebben ruim 1500 artiesten in de dop laten zien wat ze in huis hebben tijdens Puck’s Open Podium. Hiervoor brengen wij iedere 3e vrijdag van de maand zangers, dansers, toneelspelers, cabaretiers, dichters en muzikanten uit heel Nederland bij elkaar in onze sfeervolle theaterzaal.

15 Juni organiseren wij in samenwerking met Kunstbende Gelderland een speciale Open Podium Kunstbende editie! Kunstbende is een landelijke wedstrijd voor jong creatief talent van 13 t/m 18 jaar. Jonge talenten doen niet alleen podiumervaring op, maar krijgen ook nuttige feedback van een professionele jury. Bovendien maken ze kans op mooie prijzen zoals vrijkaartjes, tegoedbonnen, optredens, exposities en workshops. Jaarlijks doen ongeveer 300 jonge talenten mee in Gelderland in de categorieën *dans *dj *expo *fashion *film *muziek *taal *theater.

De Gelderse voorronde is zondag 22 april 2018 in Doornroosje Nijmegen.
15 Juni krijgen de 8 finalisten de kans om nog wat extra vlieguren op het podium van Huis van Puck te maken voordat ze zaterdag 30 juni de finale spelen in de Westergasfabriek in Amsterdam. Het is de bedoeling dat ze feedback krijgen van elkaar, professionele kunstenaars en… van jou! Kom je ook?

Artiesten kunnen zich niet aanmelden voor deze Open Podium editie. De eerstvolgende Open Podium editie waar je je wel voor kan aanmelden is vrijdag 21 september. Meld je hier aan.

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.

De gereserveerde kaartje(s) kunt u tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling ophalen bij de kassa. Daarna worden de kaarten weer in de verkoop gedaan. De kassa gaat een half uur voor aanvang open. Er kan gepind worden.