Puck’s Danscafé = verplaatst naar september!

zaterdag 2 juni 2018 - 20:000

LET OP DEZE EDITIE IS VERPLAATST NAAR SEPTEMBER!

——————————————————————————————————————————————-

De eerste editie van Puck’s Danscafé bij Huis van Puck was een daverend succes! De dansvloer is niet leeg geweest en de bezoekers waren mega enthousiast. Reden genoeg voor een tweede editie! En wel op zaterdag 2 juni van 20.00 tot 24.00 uur.

Kom jij ook (weer) lekker dansen in Puck’s Danscafé? De hele avond swingen en dansen in een ongedwongen sfeer op de beste hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90. En dit allemaal voor een vriendschappelijk prijsje. Dit is een feestje dat je niet mag missen want het dak gaat eraf. Reserveer snel, want de vorige keer was het weken van te voren uitverkocht!

DJ Bas & DJ Kees
Tijdens Puck’s Danscafé zitten de platenkoffers van DJ Bas & DJ Kees vol hits. Herkenbare popmuziek uit de tijd van Radio Veronia, Toppop, Count Down, TMF en MTV. Laat herinneringen uit jouw goede oude tijd terugkomen en dans tot je erbij neervalt. Of je nu met partner, vriend(in) of alleen komt… het kan allemaal!

Entreeprijs
De organisatie heeft als doel om kostendekkend te zijn en hoeft geen winst te maken. Hierdoor kan de entreeprijs laag worden gehouden. Als je reserveert via de website van Huis van Puck kost een kaartje: € 5,00. Aan de deur: € 6,50. Reserveren is wel handig want vol=vol.

De organisatie
Het danscafé wordt georganiseerd door twee vrijwilligers van Huis van Puck: Peggy de Lange en Linda ten Bruin. Wij vroegen ze: Waarom organiseren jullie een danscafé? “Omdat we zin hebben in een ouderwetse dansavond. Lekker vrij dansen op popmuziek. Dat kan best ergens, maar niet om 20.00 uur ’s avonds. Veel mensen blijken behoefte te hebben aan een vroeger tijdstip. Beide zijn we fanatieke theatersporters bij Huis van Puck dus de link naar het café was snel gelegd. Wij hebben de afgelopen keer enorm genoten en megaveel zin in nog een dansavond!”

Drankjes bij de bar kunnen zowel contant als met pin worden afgerekend.
De entreeprijs dient contant betaald te worden (bij voorkeur gepast).
Let op: leeftijd: 25+

De kassa gaat open om 19.45 uur. Gereserveerde kaarten kunnen tot 20.15 uur worden opgehaald. Daarna gaan ze de vrije verkoop in.