Puck’s Talent Cabaret: finale

zaterdag 17 februari 2018 - 20:0072


Cabaret liefhebbers opgelet!

Zaterdag 17 februari 2018 vindt de vierde ronde plaats van Puck’s Talent Cabaret; hèt jaarlijks terugkerende ‪‎cabaretfestival van Huis van Puck. Tijdens een spannende afvalrace bestaande uit 4 rondes, waarvan 3 voor publiek, zetten beginnende cabaretiers hun beste beentje voor om ‘Aanstormend Cabaret Talent 2018’ te worden èn een speelavond bij Huis van Puck te winnen.

Puck’s Talent Cabaret is ontstaan vanuit de wens van beginnende cabaretiers om meer speeluren op het podium te maken en gecoacht te worden bij het maken van cabaretprogramma’s. Huis van Puck heeft aan deze vraag gehoor gegeven door vanaf 2012 een professioneel cabaretfestival te organiseren.

De 4 deelnemers die de auditieronde, 1e ronde èn halve finale hebben overleefd, krijgen op zaterdag 17 februari de mogelijkheid om hun ontwikkeling aan een professionele jury èn publiek te laten zien. Iedere ronde krijgen de overgebleven spelers meer speelminuten om hun programma uit te breiden en te vervolmaken. Hiervoor kunnen zij gratis gebruik maken van het coaching-traject van Malinca Verwiel van Humor in Bedrijf.

De winnaar van Puck’s talent Cabaret krijgt de mogelijkheid om een avondvullend programma in de theaterzaal van Huis van Puck te spelen. Een professionele regisseur zal de winnaar bijstaan en de laatste hand leggen aan het cabaretprogramma. Huis van Puck zorgt voor PR, kaartverkoop, techniek en talentscouts in de zaal; dè gelegenheid om je als beginnend cabaretier in de kijker te spelen!

Winnaars van eerdere edities van Puck’s Talent Cabaret zijn:

  • 2012 – Pril
  • 2013 – Raymon Rodenburg
  • 2014 – Twan Janssen
  • 2015 – Blauw Gras Theater
  • 2016 – De Hersenbrekers
  • 2017 – Jules Keeris

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.

De gereserveerde kaartje(s) kunt u tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling ophalen bij de kassa. Daarna worden de kaarten weer in de verkoop gedaan. De kassa gaat een half uur voor aanvang open. Er kan gepind worden.