Sprookjesfestival: De Verteljurk (3+)

zondag 15 oktober 2017 - 11:00216

Prinsen en prinsessen opgelet; in de herfstvakantie wordt Arnhem omgetoverd tot heuse sprookjesstad tijdens de tiende editie van het Sprookjesfestival. Tijd dus voor een feestje! Door de hele stad kan je genieten van sprookjesachtige voorstellingen, tentoonstellingen en workshops met theater, dans en muziek. En zo ook bij Huis van Puck!

Tijdens het Sprookjesfestival stelt Huis van Puck haar theaterzaal beschikbaar voor een echt SprookjesFEEST. 3 Theatergroepen programmeren tussen 15 en 22 oktober diverse leuke kindervoorstellingen in de gezellige theaterzaal van de Klarendalse Kazerne. Er worden zowel ’s morgens als ’s middags voorstellingen geprogrammeerd en een kaartje kost maximaal € 3,00 p.p.

Puck; de bewoner van Huis van Puck, beter bekend als het duiveltje van Midzomernachtdroom, zou het ontzettend leuk vinden als jij verkleed komt naar de voorstelling. Dus trek je mooiste prinsessenjurk aan, kom als stoere ridder (met of zonder paard) of bind je vleugels achter en vlieg als fee onze kant op. Het kan Puck niet gek genoeg zijn!

Programma:
Zondag 15 oktober
11.00 / 12.00 / 13.00u: De Verteljurk (3+)

De Verteljurk (3+) – Iris Helena Stern
Waar is het feest? En is het wel vandaag of moeten we zelf de slingers ophangen? In ieder geval vertellen we elkaar verhalen over sprookjesballen, surprise parties en allerlei soorten festiviteiten. Neem je feesthoed mee want we gaan op zoek naar het feest! In de jurk van Iris zitten heel veel zakken en daarin zit van alles verstopt waarover wij met z’n allen verhalen kunnen maken. Dus kom lekker zitten op de gouden kleedjes en laat je verrassen! Entree: € 2,50. Duur: 25 minuten.

 

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.

De gereserveerde kaartje(s) kunt u tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling ophalen bij de kassa. Daarna worden de kaarten weer in de verkoop gedaan. De kassa gaat een half uur voor aanvang open. Er kan gepind worden.