‘Niks meer aan doen!’

zaterdag 24 oktober 2015 - 20:0072

2013-01-18 WH WhateverHappens Fotoshoot Final Final - Vierkant
WhatEverHappens is een muziektheatergroep van 6 vrouwen en 2 mannen. Allen hebben een totaal verschillende achtergrond, maar vormen als theatergroep een hechte eenheid. Bijzondere arrangementen van bekende, onbekende en zelfgeschreven muzieknummers vormen de basis van een theatraal verhaal. Een voorstelling waarin de liedjes verhalen worden en de zangers personages. Herkenbaar, ontroerend, hilarisch en vol energie.

WhatEverHappens speelt  momenteel  “Niks meer aan doen” , een voorstelling die is samengesteld uit de avondvullende produkties “Momenten” (2010) en “Open” (2013). Je hoort muziek van o.a. Ellen ten Damme, Daniel Lohues, Wende Snijders, Jason Mraz, Jenny Arean, The Beatles, Queen… en nog veel meer! Alle nummers zijn speciaal voor de groep gearrangeerd door muzikaal leider en pianiste Zwaan Stam. Regieadviezen: Jos Spijkers.

www.whateverhappens.nl
www.facebook.com/whateverhappns
www.twitter.com/whateverhappns

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.

De gereserveerde kaartje(s) kunt u tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling ophalen bij de kassa. Daarna worden de kaarten weer in de verkoop gedaan. De kassa gaat een half uur voor aanvang open. Er kan gepind worden.