Huis van Puck gaat met vakantie! Maar niet voordat ze jou hebben laten weten wat voor moois het nieuwe seizoen te bieden heeft. Vanaf september 2017 staat de agenda alweer bomvol voorstellingen, workshops, Open Podia en festivals. Daarnaast gaat er een nieuwe lichting studenten van start met de gecertificeerde deeltijdopleiding ‘Theatermaker voor het Amateurtheater’ (TMA). Uiteraard verhuurt Huis van Puck ook komend seizoen haar oefenruimtes, theaterzaal en theatercafé en staat de organisatie klaar om advies te geven op het gebied van organisatie, financiering en (artistiek advies voor) het maken van theatervoorstellingen.

Zomersluiting
Van zondag 16 juli tot en met zondag 13 augustus is het centrum voor amateurpodiumkunst gesloten. Naast dat Huis van Puck even op adem moet komen van de ruim 34.000 mensen die het afgelopen jaar een bezoek hebben gebracht aan de Kazerne, wordt het pand ook van onder tot boven geschrobd, gedweild, geboend en gereed gemaakt voor het komende seizoen. Vanaf 14 augustus ben je weer van harte welkom!

Korting op huur theaterzaal
Van september 2017 tot en met juli 2018 krijg je maar liefst € 100,- korting op de huur van de theaterzaal. Afhankelijk van welk pakket je kiest betaal je dus maar € 250 of € 350 (incl. techniek en technicus). Naast een professionele theaterzaal voor maximaal 75 bezoekers en voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw, heeft Huis van Puck veel extra’s die het huren van de theaterzaal extra fijn maken.

Workshop ‘Make it work!’
In september gaat er jaarlijks een bijzondere workshop van start in samenwerking met Hester Macrander. Deze workshop is bedoeld voor mensen die meedoen aan Open Podia en/of cabaretfestivals, of dit van plan zijn te gaan doen. Dus wil jij jouw act verbeteren, nieuw materiaal maken en meer zicht krijgen in jouw kwaliteit als podiumbeest? Kom dan onderzoeken waar jouw kracht ligt als speler en als maker. Het genre hoeft niet alleen cabaret of kleinkunst te zijn, alle soorten acts zijn welkom. Aan de orde komen zaken als: opbouw van het programma, spel, ruimtegebruik, omgaan met tekst en improviseren met het publiek.

Open Podium
Ook volgend seizoen staat het Open Podium iedere 3e vrijdag van de maand op de agenda. Vanaf vrijdag 15 september brengt Huis van Puck zangers, dansers, toneelspelers, cabaretiers, dichters en muzikanten uit heel Nederland bij elkaar in haar sfeervolle theaterzaal. Wie dat zijn, blijft altijd een verrassing. In samenwerking met Eetlokaal Arnhem kan je voorafgaand aan het Open Podium genieten van een heerlijke daghap in Puck’s Café. Houd de website en agenda van Huis van Puck in de gaten voor meer info.