Bekijk hier onze huisgenoten in alfabetische volgorde:

-Batuque Capoeira
-Dansend Hart
-Dansplaats Arnhem
-Drift
-Kees Hilhorst
-Koor Angerenstein
-Nachttheater
-RijnIJssel theater
-Telekids Musicalschool
-Theatersportvereniging Zonder Verdoving
-Dansen bij Versteegh
-Underdog Dance Productions
-Volksdanscentrum Arnhem

batuqueBatuque Capoeira
Capoeira is een combinatie van vechtkunst, dans, muziek, acrobatiek en nog veel meer. Het wordt gespeeld in een cirkel. Het belangrijkste instrument is de Berimbau. Deze geeft het ritme aan. Op dit ritme proberen twee spelers elkaar met de geleerde bewegingen te slim af te zijn. Batuque Capoeira is door Mestre Vladimir Frama opgericht in 1995  De lessen in Arnhem worden gegeven door Prof. Chris/ Verminoso. Kijk voor meer informatie op: www.capoeiraholland.com.

 

sweatDansend Hart
Energieke avonden waar de 5Ritmes worden gedanst. Een dynamische en expressieve dansvorm die streeft naar heelheid van lichaam, hart en geest. De 5Ritmes zijn vloeiend, staccato, chaos, lyrisch en stil. Ieder ritme nodigt uit om op een andere manier te bewegen. Hierdoor worden verschillende energieën in je lijf en leven aangesproken. Dit vergroot je bewegingsvrijheid. Voor alle leeftijden en fysieke gesteldheid. www.dansenhart.nl voor meer informatie.

 

dansplaats arnhemDansplaats Arnhem
Dansplaats Arnhem biedt moderne danslessen voor jongeren en volwassenen in diverse niveaus. De lessen kenmerken zich door professionaliteit, passie voor dans, dynamiek, persoonlijke aandacht en een goede sfeer. Kom kennismaken met Dansplaats Arnhem en volg een gratis proefles! Kijk op www.dansplaatsarnhem.nl voor meer informatie.

 

 

drift roep totaalDrift
Een theatergroep die zich onderscheid door zich te focussen op multimediaal theater en als doelstelling heeft een breed theaterpubliek in Arnhem e.o aan te spreken. In de loop der jaren heeft Drift een breed repertoire op de planken gebracht; van filmscripts, vertaald naar theater tot producties uit improvisatie. Hun semi-professionele theatergroep kent een diversiteit aan karakters, leeftijden en achtergronden. Kijk voor meer info op: www.theatergroepdrift.nl

 

DSCN1739Koor Angerenstein
Een gezellig koor dat 2 wekelijks op woensdagavond in de theaterzaal van Huis van Puck oefent o.l.v. dirigente Monique Appels en met muzikale begeleiding van Paula van Hoesen (piano/accordeon). Het is een gezellige groep van 18 vrouwen en 2 mannen. Het repertoire is vierstemmig en veelzijdig; van popmuziek tot licht klassiek. Vooral mannenstemmen zijn van harte welkom! Kijk voor meer informatie op www.koorangerenstein.nl.

 

kees hilhorst

Violist en vioolleraar Kees Hilhorst
Op maandag geeft Kees vioolles bij Huis van Puck.
Plezier in muziekmaken en kwaliteit staan in de lessen voorop. Je kunt bij Kees terecht voor alle muziekstijlen,
van klassiek tot klezmer. Leerlingen van Kees maken deel uit van verschillende orkesten en ensembles.
Kijk voor meer informatie op: www.vioolschoolarnhem.nl.

 

 

nachttheaterNachttheater
Nachttheater is een jonge theatergroep uit Arnhem. Onder leiding van Jimmy Deegens maken zij uiteenlopende voorstellingen. Belangrijk is het element verbinden. Verbinding tussen disciplines, verbinding tussen mensen en verbinding in ervaring. Theater is daarbij het middel. Kijk op www.nacht-theater.nl voor meer informatie.

 

 

door de jaren heen (25)RijnIJssel theater
De MBO Theateropleiding is er  voor ambitieuze en talentvolle  jongeren die alles uit zichzelf en hun opleiding willen halen. Voor jongeren die alles speler en als maker alles over theater willen leren. In lessen en projecten maar ook door zelfstudie, het bezoeken van voorstellingen, het lezen van toneelteksten, het kijken van films, het bezoeken van musea, het lopen van stages en ga zo maar door. Kijk op www.rijnijsseltheater.nl voor meer informatie.

 

Telekids Musicalschool
Bij de Telekids Musicalschool kun je iedere week zingen, dansen en acteren. Naast de bekende musicaldisciplines werken we o.a. aan samenwerken, zelfvertrouwen en presentatie en we werken toe naar twee voorstellingsmomenten per jaar. De connectie met de zender blijkt uit clip-opnames, kansen voor audities en tv-programma’s en workshops van bekende docenten. Meer info op: www.telekidsmusicalschool.nl

 

 

huisgenotenTheatersportvereniging Zonder Verdoving
Zonder Verdoving brengt improvisatietheater, zoals Theatersport en De Vloer Op. Daarnaast is Zonder Verdoving in te huren voor geven van demonstraties en workshops, of voor het leveren van typetjes op uw feest/event. Is improviseren jouw ding en wil je vrijblijvend auditie doen? Dan kan! Laat een bericht achter op onze Facebook pagina of meld je aan op www.zonderverdoving.nl. Tot snel!

 

ver_kaarta5

Dansen bij Versteegh
Versteegh Dance Masters staat voor genieten en kwaliteit. Genieten in het algemeen en van dansen in het bijzonder! Versteegh Dance Masters biedt danslessen in veel verschillende disciplines; van breakdance tot ballroom en alles wat daar tussenin zit. Je kunt er al terecht vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. De lessen worden gegeven door bevlogen, gepassioneerde, enthousiaste, goed opgeleide specialisten in hun vak. Kijk op www.dansenbijversteegh.nl voor meer informatie.


Underdog Dance Productions
Zin om te dansen? Underdog Dance Productions is een dansschool in Arnhem die jou uitdaagt en waar je actief in diverse Urban en HipHop dansvormen begeleid wordt naar de doelen die jij wilt bereiken. Kom langs voor een proefles bij UnderdogDancers! www.underdogdancers.nl voor meer informatie.

 

 

volksdansen

Volksdanscentrum Arnhem
Dinsdag- en woensdagavond kan je bij Huis van Puck werelddansen. Het dansprogramma is internationaal van karakter; er zijn dansen uit de Balkan, Nederland, Engeland, etc. De meeste dansen zijn rijdansen of kringdansen. Recreatief dansen staat voorop, zonder dat dit vrijblijvend wordt. Het niet nodig om een danspartner mee te nemen. Kijk op www.volksdansen.nl voor meer informatie.