Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.162.166.76 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
84 berichten.
Flor de Fango schreef op 27 oktober 2018 om 15:21:
Lieve mensen,

Dit bericht, omdat ik jullie graag iets zou willen vragen namens tango school Flor de fango. Flor de fango zou graag een bijeenkomst willen organiseren, waarin er wordt gedanst en meer over het wezen van de Argentijnse tango wordt uitgelegd.

Deze bijeenkomst zou bestaan uit een toelichting over haar geschiedenis, een kleine performance door de tango docenten en de ruimte om te dansen onder begeleiding van het docenten team. De bijeenkomst is volledig vrij. Alleen, met vriend, vriendin, familielid of... Iedereen is welkom:).

Sinds een aantal jaar volg ik nu Argentijnse tango lessen bij Flor en moet jullie bekennen dat ik verliefd ben geworden. De Argentijnse tango betekent veel voor me. Ze is bijzonder. Voor mij is het moment waarop je elkaar zodanig kan voelen, contact kan maken om samen te dansen, te 'reizen' jouw eigen, en jullie eigen reis iets unieks. Ik geloof in de kracht van deze dans.

Nu de vraag; zouden jullie geïnteresseerd zijn naar deze hierboven benoemde bijeenkomst?

Ik zou jullie in dat geval graag willen uitnodigen een mail te sturen naar dit emailadres; a.r.flordefango@gmail.com

Ook voor vragen kun je mij altijd mailen,

Met lieve groet,
Anneroos
Maken 3 ArtEZ schreef op 5 oktober 2018 om 12:09:
Spelersavond Docent Theater Arnhem

Spelers gezocht!

Ben je er (weer) bij?
Heb je altijd al eens mee willen spelen in een voorstelling?
Of wil je misschien weer eens terug het podium op?

Wij, 14 derdejaars studenten van de opleiding Docent Theater, zijn op zoek naar spelers die op deze vragen: ‘Ja!’ zeggen. We organiseren een spelersavond voor iedereen die interesse heeft: jong, oud, groot, klein, rood, blauw, kroes, kaal, blond …. iedereen!

Op de spelersavond zullen de regisseurs (de studenten) zichzelf kort voorstellen en hun idee delen. Aan de hand daarvan kies je als deelnemer drie projecten waar je een (kennismakings)workshop gaat volgen.
Aan de hand hiervan maak je als deelnemer een top drie van bij wie je het liefst zou spelen. Je bent uiteraard tot niets verplicht. Na de avond gaan de regisseurs (studenten) met elkaar rond de tafel om te zien hoe de spelers zich hebben verdeeld. Als deelnemer krijg je zo snel mogelijk bericht. Wie weet sta jij wel tijdens het festival in april bij ons op de planken!

Wanneer: dinsdag 23 oktober
Waar: ArtEZ Arnhem, Onderlangs 9
Leeftijd: van piepjong tot stokoud
Ervaring: geen tot veel
Inloop: 18:30 uur (om 19:30 stipt start het programma)
Eindtijd: 22:00 uur
GRATIS

Interesse? Vragen? Aanmelden? Mail naar m3festival@gmail.com of kijk op https://www.facebook.com/events/149087599368873/
Rosalinde Hauwert - Musis en Stadstheater schreef op 1 oktober 2018 om 15:18:
GEZOCHT FIGURANTEN voor PROFESSIONELE OPERA - speeldatum in januari in het Stadstheater Arnhem.

Meer info en aanmelden via onderstaande link:
www.opera2day.nl/figureren
Hennie Kruse schreef op 4 september 2018 om 10:17:
Wij zijn op zoek naar een Regisseur voor onze Amateur Toneelvereniging "Ons Genoegen" in Elden. We repeteren op de maandagavond, en hebben 3 mannelijke leden, en 7 vrouwelijke. Hoofdzakelijk beginnelingen.
Voor info kun je me mailen of bellen: 0613870766
Mike Kuyt schreef op 4 augustus 2018 om 12:28:
Regisseur biedt zich aan voor het komende seizoen (sept 2018 - maart/april 2018) Ik ben op zoek naar toneelgroepen (amateur, semiprofessioneel) uit de regio Alkmaar/Haarlem die zich verder willen ontwikkelen. Zoek je een goede regisseur voor een latere periode, neem dan ook gerust contact op. mail naar mike@mikekuyt.nl voor meer informatie
Op Hoop van Zegen schreef op 26 juli 2018 om 11:23:
Een jonge theatervereniging zoekt docent voor cursus! Studententheatervereniging Op Hoop van Zegen uit Nijmegen zoekt docent(en) voor de cursussen op maandagavond. De groepen bestaan uit enthousiaste studenten die meer willen leren op het gebied van theater. Wij bieden: een enthousiaste groep studenten, kleine vergoeding, plek om te groeien als docent, connecties binnen het werkveld. Interesse? Stuur een mailtje naar studententheaterverenigingohvz@gmail.com

Kijk voor meer informatie over onze vereniging op onze site: studententheatervereniging Op Hoop van Zegen.
Joanne van Bladeren schreef op 8 juni 2018 om 18:00:
Pas naar Arnhem verhuisde decorontwerper zoekt theatermaker en/of choreograaf om samen inspirerende voorstellingen mee te maken.
Denk aan jeugdtheater, dans, muziektheater, maquette-voorstellingen etc.

Zie ook www.joannevanbladeren.nl
Musicalgroep Jabber schreef op 28 mei 2018 om 21:58:
Musicalgroep Jabber uit Arnhem houdt audities voor de komende productie: ‘Trouwen zonder zorgen in Hotel de Goede Morgen’! Het verhaal draait om de trouwerij van Agaath met haar veel jongere vriend. Voor deze trouwerij verzamelt de hele familie zich in een hotel. In het hotel loopt natuurlijk ook personeel rond: van manager tot receptioniste en van kamermeisje tot de barman, je vindt ze allemaal in ons hotel. Voor deze productie zijn we op zoek naar mensen van alle leeftijden, die samen vorm gaan geven aan Agaath, haar familie en het hotelpersoneel. De audities zijn op woensdagavond 20 juni in Theater de Leeuw in Arnhem. We repeteren elke woensdagavond in ditzelfde theater en deze repetities starten in september 2018.

Zin om mee te doen? Meld je dan aan via info@jabbertheater.nl of kijk op onze website: www.jabbertheater.nl/audities. Tot ziens bij de audities!
Ditte schreef op 6 mei 2018 om 22:32:
Spelers gezocht ( onbetaald ).
Voor onze nieuwe productie ( seizoen 2018/2019) zoekt
Theatergroep Voyage 2 spelers uit Nijmegen/Arnhem voor een stuk
van Alex van Warmerdam .
Het is een stuk voor drie spelers en we werken samen met een muzikant.
We zoeken een vrouw en een man ( leeftijd tussen ongeveer 30 en 50)
De voorkeur gaat uit naar ambitieuze, enthousiaste spelers die, net als wij, een afgeronde theater opleiding hebben gevolgd of heel veel ervaring met teksttheater.
We repeteren 1 avond in de week ( waarschijnlijk dinsdag avond maar overleg is mogelijk) op een locatie in Nijmegen of Elst.
Aan het eind enkele repetitie dagen. ( zaterdag)
Repetities starten september en voorstellingen mei/juni 2019
Kennismakingsspel avond woensdag 6 juni 2018.
Heb je belangstelling of wil je meer weten stuur een mail of bellen mag ook:
Theatergroep Voyage: 0610076057.
dblitz@xs4all.nl
www.facebook.com/theatergroepvoyage
Sander Demmink schreef op 9 april 2018 om 21:36:
Voor een nieuw festival op 1 september in Dieren zoek ik kindervoorstellingen, (straat)theateracts, muziek en andere artiesten.
Ben je zo iemand of ken je zo iemand? Laat het me snel weten!
Els Ausema/Toneelvereniging WDT schreef op 19 maart 2018 om 12:05:
Toneelvereniging WDT, Wageningen, speelt op 6, 13, 14, 18, 21 en 22 april De Jossen van Tom Lanoye in Theater De Wilde Wereld te Wageningen.
Regie: Willem Westermann.
Absurde Vlaamse humor, een flinke dosis zelfspot en veel herkenning.
In het land van De Jossen heet iedereen Jos. Collectiviteit is het grootste doel. Totdat...
Informatie en reserveren: www.wdttoneel.nl of tel. 0317-318031
Theatergroep Spaanse Peper schreef op 16 februari 2018 om 10:43:
Theatergroep Spaanse Peper zoekt spelers en of bewegers (m/v) voor de nieuwe voorstelling ‘Doornik een verdronken dorp’ op 7 - 8 - 9 - 10 - 14 - 15 - 16 - 17 juni 2018 i.s.m. het Gelders Erfgoedfestival op locatie in Bemmel/Lent. De repetities starten op 23 februari 2018.

Wie zoeken ze?
Spelers / bewegers 18 - 100 jaar, die het een uitdaging vinden om op locatie te spelen, creatief en inventief zijn en mee wil denken binnen het project. Meer informatie: Marianne Hermans, 06-41459293 info@spaanse-peper.nl.
Preben Slotboom schreef op 23 januari 2018 om 15:27:
Gezocht: 3 toneelspelers (man-vrouw-dochter)

Repetitieperiode: maart-april-mei-juni (5 donderdagavonden en 2 dagdelen in een weekend)

Uitvoering: zaterdagavond 23 juni
Locatie: Huis van Puck in Arnhem

Voor de eindopdracht 2e jaars Theatermakeropleiding Arnhem (TMA) van Huis van Puck zoekt één van onze studenten 3 spelers.

Het stuk (van ca 20 min.) gaat over een vader en moeder die ieder voor zich grootse verwachtingen hebben van hun kind (dochter). De omstandigheden lijken echter heel bizar, is het kind dood? Leeft het nog? Wat wil het kind eigenlijk zelf? Het is een prachtig en heftig stuk, heerlijk om je als speler in uit te leven!

Heb je zin en tijd om lekker te knallen en er samen met onze Theatermaker in spé iets moois van te maken?

Laat het Preben Slotboom, de regisseur in spé, weten via: preben.slotboom@ziggo.nl.

De eerste repetitie is donderdag 1 maart (19.30-22 uur).

Oefendata:
Do 1 maart
Do 22 maart
Do 5 april
Za 12 mei (middag)
Do 24 mei
Za 9 juni (ochtend)
Do 14 juni
Za 23 juni uitvoering (avond).
Toneelvereniging WDT schreef op 9 januari 2018 om 14:33:
Toneelvereniging WDT uit Wageningen is met spoed op zoek naar een vrijwillige licht/geluidstechnicus. Als licht/ geluidstechnicus verzorg je tijdens de voorstellingen het licht en geluid. De voorstellingen vinden plaats in de periode februari - april. In deze periode moet je beschikbaar zijn voor in totaal ca. 15 voorstellingen. Wij spelen in een klein theater de Wilde Wereld in Wageningen. Heb je interesse of wil je meer info, stuur dan een mailtje naar info@wdttoneel.nl of bel Lineke 06- 24901519. Wij zijn ook te vinden op www.wdttoneel.nl.
Inga Otte schreef op 10 december 2017 om 15:57:
Hallo!
Ik ben Inga en 4e jaars student aan de opleiding Docent Theater in Arnhem. Ik zoek twee spelers van 50+, die het leuk zouden vinden om met mij te werken aan een kort stuk. Ik wil een deel van het toneelstuk \"De stoelen\" van Ionesco gaan maken in het kader van een regieopdracht. We gaan niet het hele stuk spelen, maar een kort deel uit het stuk. Het zal een repetiteperiode worden van begin januari t/m februari.

Ik zou graag een kennismaking avond op Artez houden op maandag 18 december.
De repetities zullen het liefst 8 januari beginnen en dan wekelijks op de maandag avond plaatsvinden. Verder wil ik extra repetitietijd plannen op zaterdag 20.1., 27.1., en 10.2.
De openbare presentatie zal plaatsvinden op 17.2. of op 19.2.

Ik zoek een vrouw en een man van 50+, die het leuk vinden om met tekst te experimenteren en die graag willen spelen.
Ik kijk erg uit naar reacties
Kim Som schreef op 7 december 2017 om 08:24:
Ik zoek theatermakers/ dramadocenten of hoe je, jezelf ook wilt noemen, die net als is behoefte hebben (1 x in de 8 weken bijvoorbeeld) aan wat uren sparren over het vak als maker/ docent/ regisseur/ acteur etc. Dus een soort intervisie-avond.
Dit omdat het fijn is om niet altijd op een eiland te zitten met je plannen of vraagstukken, omdat het inspirerend is en jezelf weer in de vooruit zet.

Ik hoor graag van je!!

Groetjes Kim
Theatergroep Spaanse Peper schreef op 19 november 2017 om 09:38:
Theatergroep Spaanse Peper zoekt
Spelers en of bewegers (m/v)
Auditie/kennismaking zondag 28 januari 2018
Repetities starten in februari 2018

Voor de nieuwe voorstelling Doornik een verdronken dorp op 7- 8 -9 -10 en 14- 15 -16- 17 juni 2018 i.s.m. het Gelders Erfgoedfestival op locatie in Bemmel/Lent.


We zoeken 18 spelers/bewegers 18-100 die het een uitdaging vinden om op locatie te spelen, creatief en inventief zijn en mee willen denken binnen het project.
Zoek jij deze uitdaging? reageer dan.
Meer info: Marianne Hermans, 06-41459293 en of stuur een cv met motivatie per mail naar info@spaanse-peper.nl
Lizette Lichtenberg schreef op 15 november 2017 om 18:13:
Theatergroep ChaoZ uit Dieren zoekt voor het komende seizoen een enthousiaste regisseur.

ChaoZ is een relatief kleine groep die jaarlijks een bijzonder stuk op de planken brengt. In oktober 2018 willen we weer iets moois neerzetten. Als regisseur heb je een belangrijke stem bij de keuze van het nieuwe stuk.

We zoeken iemand die zin heeft in een gaaf creatief proces. Een beetje humor en organisatietalent is mooi meegenomen. De repetities zijn op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Ben je enthousiast: Neem dan voor 9 december 2017 contact op met Lizette Lichtenberg: Lizette_lichtenberg@hotmail.com.

Kijk voor meer info op www.toneelgroepchaoz.nl of op onze Facebook pagina.
Toneelgroep Coulisse schreef op 4 september 2017 om 10:20:
ACTRICES GEZOCHT

Toneelgroep Coulisse speelt komend seizoen \"God van de Slachting van Yasmina Reza.
In 2011 verfilmde Roman Polanski dit stuk met onder anderen Jodie Foster en Kate Winslet in de hoofdrollen. Nu gaat toneelgroep Coulisse op de planken voor een partijtje verbaal boksen. Messcherpe dialogen en vuistharde humor maken ‘Carnage’ tot een komedie waarin alle menselijkheid wordt gerelativeerd. Beschaving blijkt ver te zoeken wanneer twee echtparen als fatsoenlijke ouders een akkefietje tussen hun elfjarige zoontjes willen uitpraten. De vlam slaat in de pan en het vechtpartijtje tussen kinderen blijkt allerlei onderhuidse spanningen bloot te leggen.

Kortom: een uitdagend stuk.

Toneelgroep Coulisse uit Ede is een amateurgezelschap dat spraakmakende stukken speelt met hoge kwaliteit.

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd:
gerts@hetslijkhuis.nl
Steelyard schreef op 4 augustus 2017 om 20:51:
Steelyard zoekt 2 acteurs voor een videoclip!

Steelyard is een muzikaal duo die op korte termijn haar eigen album gaat uitbrengen. Het betreft hier een serieuze productie en hierbij hoort een fantastische videoclip. Wij zijn op zoek naar 2 acteurs die een rol willen vertolken in onze videoclip. Het gaat (in een notendop) over een stel die sleur ervaart en waarbij er van alles fout gaat op een leuke wijze.

Ben je geïnteresseerd, of heb je vragen, bel dan: 06-11236013 of mail naar: steelyardmedia@gmail.com

Kijk voor meer informatie en onze muziek op: www.steelyardofficial.com