Bericht plaatsen
(66)
1 2 3 4 5 6 7
>
Toneelgroep Coulisse   ( 4 september 2017) email

ACTRICES GEZOCHT

Toneelgroep Coulisse speelt komend seizoen "God van de Slachting van Yasmina Reza.
In 2011 verfilmde Roman Polanski dit stuk met onder anderen Jodie Foster en Kate Winslet in de hoofdrollen. Nu gaat toneelgroep Coulisse op de planken voor een partijtje verbaal boksen. Messcherpe dialogen en vuistharde humor maken ‘Carnage’ tot een komedie waarin alle menselijkheid wordt gerelativeerd. Beschaving blijkt ver te zoeken wanneer twee echtparen als fatsoenlijke ouders een akkefietje tussen hun elfjarige zoontjes willen uitpraten. De vlam slaat in de pan en het vechtpartijtje tussen kinderen blijkt allerlei onderhuidse spanningen bloot te leggen.

Kortom: een uitdagend stuk.

Toneelgroep Coulisse uit Ede is een amateurgezelschap dat spraakmakende stukken speelt met hoge kwaliteit.

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd:
gerts@hetslijkhuis.nl

Steelyard   ( 4 augustus 2017) url  email

Steelyard zoekt 2 acteurs voor een videoclip!

Steelyard is een muzikaal duo die op korte termijn haar eigen album gaat uitbrengen. Het betreft hier een serieuze productie en hierbij hoort een fantastische videoclip. Wij zijn op zoek naar 2 acteurs die een rol willen vertolken in onze videoclip. Het gaat (in een notendop) over een stel die sleur ervaart en waarbij er van alles fout gaat op een leuke wijze.

Ben je geïnteresseerd, of heb je vragen, bel dan: 06-11236013 of mail naar: steelyardmedia@gmail.com

Kijk voor meer informatie en onze muziek op: www.steelyardofficial.com

jochanan   (14 juli 2017) url  email

TheatergroepPIT [Nijmegen] zoekt een speler.

En we willen er tien. Gezien de groep-samenstelling (4 man 5 vrouw) zijn we op zoek naar een man. Liefst een jongeman.

Lijkt het je wat om bij PIT te spelen? klik hiero: https://goo.gl/forms/3KLQN3yLHWdGQp7J2

Marijke Deegens   (16 juni 2017) email

Just Fabulous is op zoek naar een tweedehands analoog mengpaneel, speakers en microfoons

We zijn op zoek naar een soundcraft signature 12 mtk, 2 tot 3 speakers electro voice ZLX-12P met 2 speaker stands, snoeren cordial ctm10fm en 5 microfoons shure ksm8n

Het zou fantastisch zijn als er een lezer is die ons verder kan helpen.
Namens Just Fabulous hartelijk dank alvast voor het meedenken!


Marijke Deegens
06-5280 1850Musicalgroep Jabber   (23 april 2017) url  email

Jabber is een nieuwe musicalgroep in Arnhem. Met frisse gezichten in het bestuur en creatief team willen wij graag de amateurmusical in de regio Arnhem een podium bieden. In september 2017 starten de repetities voor ons musicaldebuut. ‘Naar de top zonder knappe kop’ is een zelfgeschreven musical vol humor, vrolijkheid en swingende muziek.

Voor deze productie zijn wij hard op zoek naar enthousiaste volwassenen van alle leeftijden. Vind jij het leuk om op het podium te staan en hou je van spel, zang of dans? Dan is Jabber de plek voor jou! We repeteren elke woensdagavond vanaf 20.00 uur in Arnhem. De audities vinden plaats op zaterdag 20 mei.

Zin om mee te doen? Meld je dan aan via info@jabbertheater.nl of kijk op onze website voor meer informatie: www.jabbertheater.nl.

Marijke Deegens   (21 april 2017) email

Wij, Reanda, Barbara, Liesbeth, Diana en Marijke zijn "Just Fabulous". Zingen is onze passie. We zingen allerlei nummers uit de top 2000.
Het overbrengen van het verhaal, met aandacht voor de presentatie, vinden wij belangrijk.
We kennen elkaar uit een groter popkoor en zijn vorig jaar Just Fabulous gestart.
Om onze sound en identiteit te ontwikkelen laten we ons regelmatig bijstaan door coaches op zangtechniek, maar ook op presentatie.
In onze sound missen we de warme altstem en daarom zijn we op zoek naar uitbreiding. Misschien wel op zoek naar jou!
Kan je zelfstandig een alt-partij dragen? Heb je ritmegevoel? Vind je het leuk jezelf op een podium presenteren? Laat dan van je horen!
Dat kan via mail.justfabulous@gmail.com. We stellen het op prijs als je je kort wilt voorstellen in je bericht. Dat mag ook in een filmpje. We kijken er naar uit van je te horen!
Groe

ATVO Toneelgroep Oosterbeek   (17 april 2017) url  email

Wij zoeken acteurs voor onze jubileumvoorstelling en voor de Sonsbeek Theater Avenue.
Op 9, 10 en 11 juni spelen we een familievoorstelling van Sneeuwwitje, Sneeuwwitje, Sneeuwwitje, geschreven door onze regisseur Erik Bok. Wij zijn een amateurtoneelgezelschap dat elke dinsdagavond oefent in Oosterbeek en we bestaan dit jaar 60 jaar.
Wij zijn ook op zoek naar spelers die ons willen versterken tijdens de Sonsbeek Theater Avenue waar we elk jaar staan met onze eigen tent.
Wil je meedoen, mail dan naar atvotoneelgroep@hotmail.comHennie kruse   (12 februari 2017) email

Wij zoeken voor onze gezellige amateurtoneelvereniging in Arnhem een ervaren regisseur.
We hebben ervaren spelers en onervaren.
We willen elk jaar 'n stuk op de planken zetten, en dan liefst 'n blijspel.
We oefenen op de maandagavond.
Heb je interesse?
Bel of mail me.
0613870766Theatergroep Koperen Kees   (19 januari 2017) url  email

Theatergroep Koperen Kees zoekt ervaren regisseurs

Theatergroep Koperen Kees is voor haar theaterproducties in het komend theaterseizoen op zoek naar gedreven en ervaren regisseurs.
De theatergroep brengt jaarlijks twee voorstellingen in het eigen sfeervolle Theater Kees aan het Kampstuk 23 in Huissen.

Koperen Kees speelt in de maand oktober met een kleinere spelersgroep drukbezochte volwassenvoorstellingen, van humoristische voorstellingen tot toneelstukken met een serieuze ondertoon.
In de maanden december en januari staat traditiegetrouw een grote spelersgroep van Koperen Kees op de planken met een familievoorstelling voor jong en oud.

Gepassioneerde regisseurs die een mooie uitdaging zien in het regisseren van één van onze theaterproducties kunnen vóór 14 februari 2017 hun motivatie en cv sturen naar: bestuur@koperen-kees.nl.

Meer info: www.koperen-kees.nl

AridaPoppenTheater   (13 november 2016) url  email

AridaPoppenTheater speelt op aanvraag van bv instellingen en scholen, diverse poppentheatervoorstellingen op locatie. De voorstellingen variëren van 45 min tot 60 min. Leeftijd 2 tot 12 jaar. Een aantal voorstellingen zijn ook uitermate geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking. De verhalen worden al spelend (soms acterend) vertelt, waarbij het publiek een actieve rol heeft. De producties, die met sfeervolle muziek en effecten worden ondersteund, worden in een professioneel en origineel decor gespeeld. De voorstellingen zijn warme, sprookjesachtige en knusse voorstellingen, waarbij een intieme sfeer wordt op geroepen.
Voor meer info: http://aridapoppentheater.nl/

>

 Naam *
 E-mail
 Website

Vraag of aanbod *    
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha