Dagelijks ontmoeten theatermakers, spelers, dansers, cabaretiers en muzikanten elkaar in onze repetitieruimten. Wekelijks staan we klaar om advies te geven op het gebied van organisatie, financiering en (artistiek advies voor) het maken van theatervoorstellingen. Maandelijks worden er voorstellingen gegeven in onze intieme theaterzaal. Ieder seizoen laten we nieuw talent zien op verschillende (theater)festivals. En ieder jaar gaat er een nieuwe lichting studenten van start met met onze deeltijdopleiding Theatermaker. Wij zijn Huis van Puck!

 


Repetitieruimtes

Zoek jij een oefenruimte om muziek te maken? Een mooie zaal met spiegels om te repeteren met je dansgroep, een geluidsdichte ruimte voor je band om lekker (hard) te spelen, een zanglokaal met goede akoestiek om je muziekstukken te oefenen? Bekijk dan hier de mogelijkheden van de verschillende repetitieruimtes.

Theaterzaal en Puck’s Café
Wij bieden een podium aan (bijna) alle vormen van (amateur)podiumkunst. Naast een professionele theaterzaal voor 75 bezoekers huisvest de Kazerne een gezellig Cultuurcafé. Het terrein rondom het theater biedt voldoende parkeergelegenheid voor al onze bezoekers. Bekijk hier de mogelijkheden van onze theaterzaal en Puck’s Café.

Voorstellingen
Iedere maand bieden wij een veelzijdig programma met voorstellingen voor een breed publiek. Variërend van eigen producties als het Open Podium en Puck’s Talent Cabaret tot voorstellingen van theatergroepen uit de omgeving, eindvoorstellingen van studenten, theaterexperimenten en try-outs. Toegangsprijzen zijn vanaf € 6,-. Bekijk hier onze agenda.

Puck’s Open Podium
25 Jaar lang organiseren wij iedere derde vrijdag van de maand Puck’s Open Podium. Tijdens deze avonden kunnen zowel beginners als gevorderden uit alle podiumkunstdisciplines hun act aan publiek laten zien. De toegangsprijs bedraagt € 5,- (op vertoon van je Gelrepas slechts € 3,-). Lees hier meer over het Open Podium.

Festivals
Ieder jaar nemen wij deel aan diverse festivals waar wij nieuw talent promoten, previews van naderende voorstellingen laten zien en spectaculaire mobiele acts presenteren. Tijdens het festivalseizoen kan je ons tegenkomen op o.a. H80 Festival, SonsbeekTheaterAvenue en Nacht van de Mode!

Opleiding Theatermaker
Heb jij ambitie in het maken van theater? Ben jij klaar voor een gloednieuw avontuur en heb jij het lef om jou verbeelding over te brengen op publiek? Dan is onze driejarige deeltijdopleiding Theatermaker iets voor jou! Start nieuwe lichting: september 2018 (bij voldoende deelnemers). Bekijk hier meer informatie.