Dagelijks ontmoeten theatermakers, spelers, dansers, cabaretiers en muzikanten elkaar in onze repetitieruimten. Wekelijks worden er voorstellingen gegeven door amateurgroepen uit heel Gelderland. Iedere 3e vrijdag van de maand organiseren wij Puck’s Open Podium waarbij wij nieuw talent de kans geven om podiumervaring op te doen. Ieder seizoen nemen we deel aan diverse (theater)festivals. Iedere 3 jaar gaat er een nieuwe lichting studenten van start aan onze deeltijd theateropleiding. Dagelijks staan we klaar om advies te geven op het gebied van organisatie, financiering en (artistiek advies voor) het maken van theatervoorstellingen. Wij zijn Huis van Puck!

REPETITIERUIMTEN

Zoek jij een oefenruimte om muziek te maken? Een mooie zaal met spiegels om te repeteren met je dansgroep, een geluidsdichte ruimte voor je band om lekker (hard) te spelen, een zanglokaal met goede akoestiek om je muziekstukken te oefenen? Bekijk hier de mogelijkheden van de verschillende repetitieruimtes.

THEATERZAAL

Wij bieden een podium aan (bijna) alle vormen van (amateur)podiumkunst. Naast een professionele theaterzaal voor 75 bezoekers huisvest de Kazerne een gezellig Cultuurcafé en biedt het terrein rondom het theater voldoende parkeergelegenheid voor al onze bezoekers. Bekijk hier de mogelijkheden van onze theaterzaal.

VOORSTELLINGEN

Iedere maand bieden wij een veelzijdig programma met voorstellingen voor een breed publiek. Variërend van eigen producties als Open Podium en Puck’s Talent Cabaret tot voorstellingen van theatergroepen uit de omgeving, eindvoorstellingen van studenten, theaterexperimenten en try-outs. Toegangsprijzen zijn vanaf € 6,-. Bekijk onze agenda hier.

PUCK’S OPEN PODIUM

25 Jaar lang organiseren wij iedere derde vrijdag van de maand Puck’s Open Podium. Tijdens deze avonden kunnen zowel beginners als gevorderden uit alle podiumkunstdisciplines hun act aan het grote publiek laten zien. De toegangsprijs bedraagt € 6,- (op vertoon van je Gelrepas slechts € 3,-).

FESTIVALS

Ieder jaar nemen wij deel aan diverse festivals waar wij nieuw talent promoten, previews van naderende voorstellingen laten zien en spectaculaire mobiele acts presenteren. Tijdens het festivalseizoen kan je ons tegenkomen op o.a. Koningsdag Arnhem, H80 Festival, SonsbeekTheaterAvenue en Nacht van de Mode!

OPLEIDING THEATERMAKER

Heb jij ambitie in het maken van theater? Ben jij klaar voor een gloednieuw avontuur en heb jij het lef om jou verbeelding over te brengen op publiek? Dan is onze driejarige deeltijdopleiding Theatermaker iets voor jou! Start nieuwe lichting: september 2017 (bij voldoende deelnemers). Bekijk hier meer informatie.