WAT IS COMEDY SURPRISE NIGHT PRECIES?
Comedy Surprise Night biedt een talentenpodium waar aanstormende comedians en cabaretiers ervaring op kunnen doen of hun werk kunnen testen. Voor hen een ideaal try-out podium en voor het publiek een komische en gevarieerde avond.

WAT BEDOEL JE MET GEVARIEERD?
Nou, je ziet op een avond wel vijf tot acht verschillende podiumkunstenaars in actie. Ieder weer met een andere stijl. De een is wat meer richting stand-up comedy en de ander heeft meer muzikale of meer theatrale elementen in de show. Deze mix van minishows zorgt ervoor dat iedereen aan zijn trekken komt.

HOE IS DE COMEDY SURPRISE NIGHT ONTSTAAN?
Ik heb Culturele en Maatschappelijk Vorming gestudeerd. Mijn afstudeerproject was het organiseren van een cabaretpodium. Dat vond ik zo leuk dat ik ermee door ben gegaan. In die periode ben ik zelf ook begonnen met optreden dus het organiseren en optreden versterkte elkaar.

DUS JE STAAT ZELF OOK OP DE PLANKEN?
Soms treed ik ook op. Bij deze eerste editie in het Huis van Puck op 25 januari zal ik de presentatie op me nemen. Soms doe ik ook weleens een korte comedyset of cabaretact. Maar niet elke keer. We zorgen ervoor dat er elke keer weer andere comedians en cabaretiers staan. Het gaat immers niet om mij, maar om het creëren van een afwisselend podium met steeds weer andere gezichten. Daarom ook Surprise Night!

WAAROM MOETEN MENSEN ZEKER KOMEN?
Omdat ze gaan lachen, omdat ze zich zullen verwonderen en geïnspireerd raken. We doen de eerste editie in het theatercafe van het Huis van Puck dus dat zal gegarandeerd een heerlijke knusse sfeer opleveren. Weer er dus bij en kom op tijd!

Reserveren voor 25 januari kan hier.