De afgelopen 25 jaar hebben ruim 1500 artiesten in de dop laten zien wat ze in huis hebben tijdens Puck’s Open Podium. Hiervoor brengen wij iedere 3e vrijdag van de maand zangers, dansers, toneelspelers, cabaretiers, dichters en muzikanten uit heel Nederland bij elkaar in onze sfeervolle theaterzaal.

Wie er optreedt blijft altijd een verrassing. Wat we wel kunnen verklappen is dat het Open Podium altijd wordt samengesteld uit minimaal 6 verschillende soorten acts. De line-up bevat totaal verschillende artiesten; van doorgewinterde podiumbeesten tot absolute beginners.

Alles en iedereen is theater heeft Shakespeare ooit gezegd. Op het moment dat de artiesten in de dop het podium betreden gebeurt er iets magisch. Met overtuiging en passie leggen zij hun diepste zieleroerselen voor je bloot. Daar is heel wat moed en zelfvertrouwen voor nodig! Je ziet de artiesten tot bloei komen op het moment dat de spotlight op ze wordt gericht.

Kom jij dat stukje magie beleven bij Huis van Puck? Wie weet wordt het podiumbeest dan ook in jou wakker gekust en sta jij binnenkort zelf op het podium! ;-).

Meld je aan voor Puck’s Open Podium:
Ben je een zanger, danser, toneelspeler, cabaretier, dichter of muzikant in de dop? Heb je een beetje- of juist helemaal geen ervaring met optreden? Wil je altijd al op een echt podium in een grote theaterzaal staan? Doe dan mee aan ons Open Podium! Huis van Puck biedt iedere 3e vrijdag van de maand de mogelijkheid om jouw droom uit te laten komen. Bij ons kan je op een laagdrempelige manier je eerste podiumervaring op doen. Uiteraard mogen familie en vrienden mee om je aan te moedigen! Dus laat zien wat je in je mars hebt en misschien wordt jij wel Puck’s nieuwe talent in de tent!

Belangrijk: helaas is het voor ons niet mogelijk om bands te programmeren. Singer/songwriters en accoustische sets kunnen zich wel inschrijven.

DATA: iedere 3e vrijdag van de maand (september tot en met juni)
21 september 2018
19 oktober 2018
16 november 2018
21 december 2018
18 januari 2019
15 februari 2019
15 maart 2019
19 april 2019
17 mei 2019
21 juni 2019

Tijd: 20.00 – 22.30 uur
Prijs: € 5,- (met Gelrepas € 3,-)
Acts aanmelden: invulformulier sturen naar alette.gerritsen@huisvanpuck.nl