Sanne Bant studeert dit jaar af aan onze opleiding Theatermaker en regisseerde voor haar afstudeeropdracht het absurdistische toneelstuk ‘Welkom in het bos’ van Alex van Warmerdam. In het voorprogramma kan je genieten van de éénakter ‘De man en de hond’ geregisseerd door Karin Vree, tevens student aan de opleiding Theatermaker.

Voor de pauze speelt de spelgroep “De man en de hond” van Anouk Saleming:
Welke levenservaring mag zo ingrijpend zijn dat je bij de pakken neer gaat zitten en gaat zitten wachten? Wachten op wat? Word je daar gelukkig van? Durf het avontuur aan te gaan! Zoek het vlammetje in jezelf en wakker het aan! Durf te dromen! Durf gelukkig te zijn! Soms is een klein duwtje in de goede richting genoeg. ‘Waar vriendschap ontkiemt sterft eenzaamheid uit’.

Na de pauze speelt de spelgroep ‘Welkom in het bos’ van Alex van Warmerdam:
Ontsnappen uit de sleur, is dat wel zo gemakkelijk? Alles achterlaten wat ooit zo vertrouwd was. Kun jij de verleidingen van het leven weerstaan? En zijn deze verleidingen wel allemaal even verleidelijk? Heb je dat eigenlijk wel zelf in de hand? Ga mee op de zoektocht van twee vrouwen die vrij willen zijn of voor altijd gevangen willen blijven.

10, 16, 17, 22 en 23 maart: 20:00 uur
24 maart: 15:00 uur
Locatie: De Ontmoeting in Bennekom
Entree: € 10,- (t/m 18 jaar € 5,-)
Uitsluitend contant betalen
Reserveren via www.spelgroep.nl of 06-25462363 (18:00-19:30 uur)