Theatergroep Spaanse Peper zoekt spelers en of bewegers (m/v) voor de nieuwe voorstelling ‘Doornik een verdronken dorp’ op 7 – 8 – 9 – 10 – 14 – 15 – 16 – 17 juni 2018 i.s.m. het Gelders Erfgoedfestival op locatie in Bemmel/Lent. De repetities starten op 23 februari 2018.

Wie zoeken ze?
Spelers / bewegers 18 – 100 jaar, die het een uitdaging vinden om op locatie te spelen, creatief en inventief zijn en mee wil denken binnen het project. Meer informatie: Marianne Hermans, 06-41459293 info@spaanse-peper.nl.

Op deze unieke plek wordt deze geschiedenis vertaald naar een montage voorstelling met geënsceneerde scenes, personages op de locatie die handelingen uitvoeren in `verstilde’ choreografieën, ondersteund door een minimum aan tekst en geluid, waarbij het publiek actief betrokken wordt. De regisseuse van dit project is Judith Bruynzeels. Zij heeft een specifieke manier van werken ontwikkelt, viewpoints, en deze manier van werken is het uitgangspunt/speelbasis bij deze voorstelling.

Spaanse Peper maakt eigentijdse theaterproducties voor een breed publiek. Het spelen op locatie is een belangrijk uitgangspunt. Spaanse Peper vindt het belangrijk om een plek en mogelijkheden te creëren waarbij spelers en makers uitgedaagd worden en hun spelkwaliteiten kunnen ontwikkelen.  Zie www.spaanse-peper.nl en www.manneneiland.nu.