Wil je jouw act verbeteren? Of juist nieuw materiaal maken? En wil je vooral meer zicht krijgen in jouw kwaliteit als podiumbeest? Ieder najaar biedt Huis van Puck in vijf zaterdagmiddagen lessen en begeleiding van podiumprofessional Hester Macrander aan mensen die al open podia en/of cabaretfestivals bespelen, of dit van plan zijn te gaan doen. Je kan deze serie zaterdagen ook gebruiken om je voor te bereiden op Puck’s Talent Cabaret. Het genre hoeft trouwens niet alleen cabaret / kleinkunst te zijn, alle soorten acts zijn welkom!

Het doel van deze cursus is ieders unieke talent te ontwikkelen en materiaal te maken en te verbeteren. Uiteindelijk gaat het maar om één doel: dat wat jij op het podium doet de juiste werking heeft op het publiek. Aan de orde komen zaken als: opbouw van het programma, spel, ruimtegebruik, omgaan met tekst, improviseren met het publiek en andere zaken.

Docent:
Hester Macrander is opgeleid als theaterregisseur, theaterdocent en docent Nederlands. In 1991 haalde ze de finale van het Vara’s Leids Cabaretfestival. Sindsdien heeft ze 13 shows gemaakt, waarmee ze door het hele lang heeft getoerd. Inmiddels heeft ze zich ook ontwikkeld als columnist en dagvoorzitter. Daarnaast geeft ze vele workshops. Kortom een docent met een indrukwekkende staat van dienst en het hart op de goede plek. (Op de tong in dit geval).

Kosten: € 195,- p.p. (voor 5 zaterdagen van 4,5 uur)
Data: 23 september, 7 en 28 oktober, 11 en 25 november
Tijd: van 12:00u-16:30 uur
Doorgang: bij minimaal 8 personen
Opgeven: corien@huisvanpuck.nl