In de video: Deelnemers van ‘Cabaretier in 5 weken’ najaar 2018 vertellen over de cursus.

Voor wie?
In februari start de cursus ‘Cabaretier in 5 weken’. Deze cursus is speciaal voor mensen die zich willen ontwikkelen als cabaretier. Gedurende 5 zaterdagen word je klaargestoomd voor deelname aan een open podium of cabaretfestival, zoals Puck’s Talent Cabaret bijvoorbeeld. Zoek je begeleiding bij het maken van een eigen cabaretprogramma en doe je dit het liefst samen met gelijkgestemden? Dan is deze cursus voor jou!

Inhoud
Tijdens de cursus worden onder andere de volgende vragen behandeld:

  • Wat is jouw unieke talent en wat is jouw eigen stijl?
  • Wat is je kracht en wat is je zwakte?
  • Wat wil je vertellen en kan je daar nog eerlijker in zijn?
  • Wanneer boei je het publiek?

Tijdens de eerste les worden veel oefeningen gedaan en eigen teksten geschreven. De vier lessen hierna brengen de cursisten telkens zelf nieuw materiaal mee. Na afloop van de cursus ben je voorgoed besmet met het cabaretvirus en is er geen weg meer terug!

De docent:
De begeleiding wordt gedaan door Malinca Verwiel, die o.a Claudia de Breij en Leon van der Zanden heeft geregisseerd, voor het Amsterdams Kleinkunst Festival heeft gewerkt en in alle jury’s van de landelijke cabaretfestivals heeft gezeten. Ook heeft ze haar eigen bedrijf, www.humorinbedrijf.nl, waar ze ‘rete-trots’ op is.

Inschrijven voor de cursus kan door een mail te sturen met je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer naar: corien.vanderpoll@huisvanpuck.nl

Belangrijke info:
Data lessen: 16 februari, 23 februari, 2 maart, 9 maart en 16 maart, 2019
Tijden: 12:30-17:30
Kosten: € 285,00