Juni

Notice & friends: HodGePodge

Notice & friends presenteert: “HodGePodge”! Een mengelmoes van mooie arrangementen in een mix van vrouwen- en mannenstemmen.

Pucks Open Podium Marathon

Het laatste Open Podium van 2018/2019! Het was een mooi seizoen, met veel mooie acts. Pucks Open Podium Marathon is een extra lange editie, waarin de leukste acts van dit seizoen nog een keer langskomen!

De Fantastica’s! Theatersportvoorstelling

De Fantastica’s zijn inmiddels een begrip in de Nederlandse Theatersportscene. Ze zijn er weer helemaal klaar voor! Niets is ingestudeerd, alles is geïmproviseerd en jij bepaalt waar de scènes over gaan.

De Weekbrekers: Een zonnige zomeravond

Improvisatietheater van de Weekbrekers. Deze avond spelen ze scènes rondom het thema “zomer”. Een buurtbarbecue die ontaardt in een beestachtige burenruzie, een zwoele zomeravond die nieuwe liefde brengt… Jij bepaalt wat de spelers laten zien!

Juli

Rami’s pop-up restaurant

Iedere eerste vrijdag van de maand verandert Pucks Café in een Syrisch pop-up restaurant! Rami maakt een heerlijk driegangenbuffet klaar, dat zowel vegan friendly als vlezig is!

November

De Uitverkorenen: Jules Keeris (try-out)

Jules Keeris, winnaar van Pucks Talent Cabaret 2017, brengt een absurd en fragmentarisch debuutprogramma! De Uitverkorenen is een snelle aaneenschakeling van worstelende mensen die iets proberen of pretenderen te zijn. Meestal zonder succes…