14e editie Puck’s Preview

zaterdag 26 maart 2016 - 20:0072

Attachment-1
Zaterdag 26 maart is het weer zover…. De alweer 14e editie van Pucks Preview! Een gezellige avond uit bij Huis van Puck waarin podiumkunstenaars en theatergroepen nieuw werk tonen aan het publiek.

Ben je nieuwsgierig naar wat de theatergroepen van Arnhem en omgeving je te bieden hebben? Wat er borrelt en bruist in de repetitieruimten? Welke gedachtenkronkels, prachtige beelden, grappige teksten, onroerende scenes, bloedstollend mooie liedjes de podiumkunstenaars voor je in petto hebben? Tijdens Pucks Preview lichten zij een tipje van de sluier op en laten een scene van hun nieuwste werk zien. Dé kans om je te laten inspireren, een kijkje in de keuken van het theater te nemen  of  keuzes te maken voor jouw theaterbezoeken.

Programma Pucks Preview 2016
(in willekeurige volgorde)

1. Theater Klare taal: “Liefde”
Muziek speelt een belangrijke rol in de nieuwe voorstelling van Klare Taal. Vanavond zullen de spelers daar een voorproefje van geven.

2. Nachttheater: Hoorspel: “Als ik alleen”
Een filosofische familievoorstelling dat niet bang is om te schuren.

3. Menander: “Stel de verandering voor”
Een maatschappelijk stuk over een revolutie tegen de onverschilligheid, verschillende verhaallijnen op één dak.

4. KTD: “Koekkoek”
een bewerking van de film One flew over the Cookucksnest. Herrieschopper Vincent Bekkers heeft zichzelf opzettelijk geestesziek laten verklaren in de hoop zijn gevangenisstraf wat comfortabeler uit te zitten. Met zijn opvattingen maakt hij heel wat los bij de bewoners van de instelling, maar strijkt hij tegen de haren in van de hoofdverpleegkundige.

5. Momo theaterwerkplaats: “Averechts”
Kennen jullie het vlinder-effect? Stel dat een vlinder aan de andere kant van de wereld met zijn vleugels slaat, dan zou dit zuchtje wind op een heel andere plaats een in de wereld een tornado kunnen veroorzaken. Misschien bij jou. Zomaar opeens.

6. De Firma Zorgbehang: “CONTROLE ALT DELETE”
CONTROL ALT DELETE laat dwang zien, vrezen, horen, snappen, haten, lachen, voelen en omarmen. Nee, dat laatste deleten we. In de nieuwe voorstelling CONTROL ALT DELETE van de firma zorgbehang gaan de spelers op zoek naar hun controle punt. Wanneer is iets gewoon een eigenaardigheidje, iets van jou alleen en wanneer is het een stoorzender?

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.

De gereserveerde kaartje(s) kunt u tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling ophalen bij de kassa. Daarna worden de kaarten weer in de verkoop gedaan. De kassa gaat een half uur voor aanvang open. Er kan gepind worden.