Theaterschool Luna: Belle en het Beest

zondag 26 mei 2019 - 16:0072


Na een succesvolle uitvoering van het tragische verhaal van Het meisje met de zwavelstokjes, is het tijd voor een vrolijker verhaal: Belle en het Beest!

Belle is een slimme, jonge vrouw die zich, in tegenstelling tot haar dorpsgenoten, meer interesseert voor boeken dan voor stoere mannen. Tot groot verdriet van Gaston, een egocentrische met zichzelf ingenomen stoere kerel. Ieder meisje valt voor Gaston, maar hij valt voor Belle en die moet niks van hem weten.

Belle’s moeder is kunstenares en is op weg naar de stad om haar schilderijen te verkopen. Onderweg komt zij bij een spookachtig kasteel en wordt daar gevangengenomen door een vervaarlijk uitziend beest. Belle gaat naar haar moeder op zoek en komt ook bij het kasteel. Nieuwsgierig en bang loopt zij naar binnen, gadegeslagen door een Kandelaar en een Pendule. Niet kort daarna ontmoet ook Belle het verschrikkelijke beest.

Hoe zal het aflopen? Kom kijken!

Datum: Zondag 26 mei 2019
Aanvang: 16:00 uur en om 19:00 uur
Duur: 90 minuten, exclusief pauze
Entree: €12,50

 

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.

De gereserveerde kaartje(s) kunt u tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling ophalen bij de kassa. Daarna worden de kaarten weer in de verkoop gedaan. De kassa gaat een half uur voor aanvang open. Er kan gepind worden.