De Firma Zorgbehang: Voor de kiezen

zaterdag 17 november 2018 - 20:000


Als ik het toch eens voor het kiezen zou hebben…

Vaak kan je kiezen, maar soms valt er ook niet te kiezen. Dan heb je gewoon met de situatie te dealen. Die probeer je misschien tot kleine brokjes te kauwen zodat ze behapbaar worden. Doorgaan. Tot je het achter de kiezen hebt. Maar het blijft bagage.

“Voor de kiezen” is de titel van de nieuwe voorstelling van De Firma Zorgbehang. Een reis door de tijd waar het publiek op keuzemomenten bepaalt welke bagage uitgepakt en zichtbaar wordt. Herinneringen, dromen, angsten en realiteit van de spelers komen voorbij. “Voor de kiezen” laat zien dat iedereen het voor de kiezen krijgt. Groot en klein, met of zonder diagnose, en dat niemand daarin alleen is.

Première en jubileum De Firma Zorgbehang
De première valt samen met het jubileumfeest – de theatergroep bestaat 10 jaar – op zaterdag 17 november bij Huis van Puck in Arnhem (aanvang 20.00 uur).  Wie jarig is trakteert en daarom is de toegang gratis! Reserveren per mail via info@defirmazorgbehang.nl

De Firma Zorgbehang
De Firma Zorgbehang geeft op theatrale wijze een andere kijk op de psychiatrie. Met eigen ervaringen als bron van inspiratie maakt zij zichtbaar wat normaal verborgen blijft. Theater dat raakt, verstilt of op de lachspieren werkt, maar altijd eerlijk is.

Meespelen
De Firma Zorgbehang organiseert jaarlijks audities voor nieuwe spelers. De eerstvolgende is gepland op donderdag 29 november. Heb je belangstelling? kom dan vooral kijken op 17 november en meld je aan via de website: www.defirmazorgbehang.nl