De Uitverkorenen: Jules Keeris (try-out)

zaterdag 16 november 2019 - 20:002

Winnaar van Pucks Talent Cabaret 2017, Jules Keeris, brengt een absurd en fragmentarisch debuutprogramma, bestaande uit tal van (on)herkenbare personages en recht-voor-zijn-raap-liedjes. De Uitverkorenen is een snelle aaneenschakeling van worstelende mensen die iets proberen of pretenderen te zijn, meestal zonder succes. Verwacht geen glasheldere rode draad. De belangrijkste verbinding tussen het grote aantal humoristische brokstukken is dat ze allemaal in hetzelfde concessievrije brein zijn ontstaan.

Jules Keeris
In 2018 studeerde Jules cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. De afgelopen jaren verwierf hij prijzen en finaleplaatsen op diverse regionale en landelijke cabaretfestivals, waaronder het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. In 2017 werd Jules winnaar van Pucks Talent Cabaret.

Datum: zaterdag 16 november 2019

Aanvang: 20:00 uur

Entree: €12,50

 

 

 

 

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
Uitverkorenen €12,50 Uitverkocht
Uitverkorenen €12,50 Uitverkocht

De gereserveerde kaartje(s) kunt u tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling ophalen bij de kassa. Daarna worden de kaarten weer in de verkoop gedaan. De kassa gaat een half uur voor aanvang open. Er kan gepind worden.