De Firma Zorgbehang met ‘CONTROL ALT DELETE’

zaterdag 28 mei 2016 - 20:0072

beeldzorgbehand
Laat dwang zien, vrezen, horen, snappen, haten, lachen, voelen en omarmen.
Nee, dat laatste deleten we.

In de try-out van de nieuwe voorstelling  van theatergroep De Firma Zorgbehang gaan de spelers op zoek naar hun controlepunt.  Wanneer is iets gewoon een eigenaardigheidje, iets van jou alleen en wanneer is het een stoorzender?

Wat als de gedachte om de gedachte jou vast zet en je letterlijk niet meer verder kunt.
Als jouw stukje houvast geen veiligheid meer biedt maar zorgt voor chaos en de roze olifant niet meer in een kooi te vangen is?

“Kijken, kijken, kijken…oké, het moet, ze is niet dood.., sorry wat vroeg u?”

Bij deze beeldende voorstelling kunt u zich laten meeslepen in alle taferelen van de spelers. Theatrale werkelijkheid of herkenning, het is aan u. CONTROL ALT DELETE  is voor iedereen die weleens bang is om de controle te verliezen. Oftewel voor iedereen.

Wegens grote belangstelling is er een RESERVELIJST voor 28 mei!
Meld je aan via: Jolanda Seinen | info@defirmazorgbehang.nl | 06-43142760 | www.defirmazorgbehang.nl. Bij voldoende aanmeldingen zal er een extra voorstelling gepland worden. Daarvan word je dan als eerste op de hoogte gebracht.

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.

De gereserveerde kaartje(s) kunt u tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling ophalen bij de kassa. Daarna worden de kaarten weer in de verkoop gedaan. De kassa gaat een half uur voor aanvang open. Er kan gepind worden.