Frédérique Arnold: Nog maar een meisje

zaterdag 24 november 2018 - 20:0072


Nog maar een meisje
 is de kleinkunstsolo van een millennial die hunkert naar een groots en meeslepend leven, vol emotie en zonder pauzeknop. Toch staat ze als een melkpak in de koeling te wachten tot ze wordt uitgekozen. Een solo over er klaar voor zijn, fijnproevers en een sparkle sweater. De glitter heeft ze wel, nu nog de kans om te shinen.

In deze solo gaat Frédérique Arnold, winnaar van Puck’s Talent Cabaret 2018, op zoek naar haar eigen angst om te falen, naar haar onzekerheden en waarom ze continu het gevoel heeft door de mand te vallen. Weliswaar 27 jaar oud, maar misschien toch nog maar een meisje. Via verhalen, anekdotes, sprookjes en liedjes vertelt Frédérique haar verhaal. Een poging zichzelf te verrassen, te prikkelen en te verwonderen. En misschien jou ook wel?

Arnold wordt begeleid door pianist Bob Tonglet en gitarist Richard Seba. Dit maakt ‘Nog maar een meisje’ een cross-over van kleinkunst, theater en muziek, maar bovenal een portret van een jonge vrouw die hunkert naar liefde.

‘Als een melkpak sta ik in de koeling te wachten tot ik word uitgekozen.
Misschien ben ik wel superlekker, maar dat weet de consument niet’

Beluister hier de single ‘Sparkle Sweater’ op Spotify.

Credits
Spel: Frédérique Arnold – Piano: Bob Tonglet – Gitaar: Richard Seba – Concept | Tekst: Frédérique Arnold – Muziek: Frédérique Arnold | Bob Tonglet | Richard Seba
Eindregie: Esther Habbema – Dramaturgie: Freek Duinhof – Techniek: Eveline Feijten
Fotografie: Rob van der Voor

Meer informatie over de maker:  www.frederiquearnold.com

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.

De gereserveerde kaartje(s) kunt u tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling ophalen bij de kassa. Daarna worden de kaarten weer in de verkoop gedaan. De kassa gaat een half uur voor aanvang open. Er kan gepind worden.