Open Podium

vrijdag 16 november 2018 - 20:0072


De afgelopen 25 jaar hebben ruim 1500 artiesten in de dop laten zien wat ze in huis hebben tijdens Puck’s Open Podium. Hiervoor brengen wij iedere 3e vrijdag van de maand zangers, dansers, toneelspelers, cabaretiers, dichters en muzikanten uit heel Nederland bij elkaar in onze sfeervolle theaterzaal.

Wie er optreedt blijft altijd een verrassing. Wat we wel kunnen verklappen is dat de voorstelling altijd wordt samengesteld uit minimaal 6 verschillende soorten acts. De line-up bevat totaal verschillende artiesten; van doorgewinterde podiumbeesten tot absolute beginners.

Alles en iedereen is theater heeft Shakespeare ooit gezegd. Op het moment dat de artiesten in de dop het podium betreden gebeurt er iets magisch. Met overtuiging en passie leggen zij hun diepste zieleroerselen voor je bloot. Daar is heel wat moed en zelfvertrouwen voor nodig! Je ziet de artiesten tot bloei komen op het moment dat de spotlight op ze wordt gericht. Kom jij dat stukje magie beleven bij Huis van Puck? Wie weet wordt het podiumbeest dan ook in jou wakker gekust en sta jij binnenkort zelf op het podium.

Artiesten kunnen zich hier aanmelden voor een Open Podium.

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.

De gereserveerde kaartje(s) kunt u tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling ophalen bij de kassa. Daarna worden de kaarten weer in de verkoop gedaan. De kassa gaat een half uur voor aanvang open. Er kan gepind worden.