(Uitverkocht) Puck’s Talent Cabaret: Finale

zaterdag 9 februari 2019 - 20:0072

Op de foto: Hidde van Gestel, finalist Puck’s Talent Cabaret 2019

Puck’s Talent Cabaret is het jaarlijks terugkerende cabaretfestival van Huis van Puck.
Het festival is ontstaan vanuit de wens van beginnende cabaretiers om meer speeluren te kunnen maken en hun programma’s te vervolmaken en uit te breiden. Huis van Puck heeft aan deze vraag gehoor gegeven door vanaf 2012 Puck’s Talent Cabaret te organiseren. Het festival bestaat uit 4 rondes waarin de deelnemers, naarmate ze een ronde verder komen, steeds meer speelminuten op het podium krijgen.

Rondes:

  • In de auditieronde heeft iedere deelnemer 5 minuten speeltijd. In deze 5 minuten moeten ze de deskundige jury overtuigen van hun talent.
  • In de 1e ronde strijden nog maar 9 deelnemers voor de titel. Zij hebben ieder 10 minuten de tijd om  hun ontwikkeling aan de jury en het publiek te laten zien.
  • In de 1/2 finale bestaat het programma uit 6 cabaretiers die ieder 15 minuten speeltijd krijgen.
  • In de finale strijden nog maar 4 deelnemers om de titel. In 20 minuten moeten zij aan de jury duidelijk maken waarom zij “Puck’s aanstormend cabaret talent” zijn.

Finalisten Puck’s Talent Cabaret 2019:
Hermes Ahmadi
Brigitte Bloemenkamp
Hidde van Gestel
Mark van der Linden

Coaching-traject:
De deelnemers die door zijn naar de eerste ronde kunnen, op aanvraag, gratis gebruik maken van het coaching-traject van Hester Macrander. Zij adviseert en ondersteunt de deelnemers tijdens de wedstrijd bij de uitbreiding van hun programma.

De prijs:
De winnaar van Puck’s talent Cabaret krijgt de mogelijkheid om een avondvullend programma in de theaterzaal van Huis van Puck te presenteren. Een regisseur zal de winnaar bijstaan om het programma te vervolmaken. Huis van Puck zorgt hierbij voor PR, kaartverkoop, techniek en talentscouts in de zaal. Dè gelegenheid om je als beginnend cabaretier in de kijker te spelen!

Data seizoen 2018/2019:
24 nov. – 20:00u – besloten auditieronde
15 dec. – 20:00u – 1e ronde
19 jan. – 20:00u – halve finale
09 feb. – 20:00u – finale

Winnaars van eerdere edities van Puck’s Talent Cabaret zijn:
2012 – Pril
2013 – Raymon Rodenburg
2014 – Twan Janssen
2015 – Blauw Gras Theater
2016 – De Hersenbrekers
2017 – Jules Keeris
2018 – Frederique Arnold

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.

De gereserveerde kaartje(s) kunt u tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling ophalen bij de kassa. Daarna worden de kaarten weer in de verkoop gedaan. De kassa gaat een half uur voor aanvang open. Er kan gepind worden.