Bekijk hier een selectie van onze huisgenoten:

batuqueBatuque Capoeira
Capoeira is een combinatie van vechtkunst, dans, muziek, acrobatiek en nog veel meer. Het wordt gespeeld in een cirkel. Het belangrijkste instrument is de Berimbau. Deze geeft het ritme aan. Op dit ritme proberen twee spelers elkaar met de geleerde bewegingen te slim af te zijn. Batuque Capoeira is door Mestre Vladimir Frama opgericht in 1995  De lessen in Arnhem worden gegeven door Prof. Chris/ Verminoso. Kijk voor meer informatie op: www.capoeiraholland.com.

 

dansplaats arnhemDansplaats Arnhem
Dansplaats Arnhem biedt moderne danslessen voor jongeren en volwassenen in diverse niveaus. De lessen kenmerken zich door professionaliteit, passie voor dans, dynamiek, persoonlijke aandacht en een goede sfeer. Kom kennismaken met Dansplaats Arnhem en volg een gratis proefles! Kijk op www.dansplaatsarnhem.nl voor meer informatie.

 

 

Hermansherrie’s Kidsband
Hermansherrie’s Kidsband staat voor muzieklessen in bandverband voor kinderen en jongeren. Plezier, eigen inbreng, fantasie en creativiteit staan daarbij voorop. Leren gaat spelenderwijs. Deelnemers mogen allerlei instrumenten uitproberen en hun mogelijkheden ontdekken. Er is ook plaats voor leerlingen uit het speciaal onderwijs. Hermansherrie verzorgt daarnaast superleuke Kidsband verjaardagsfeestjes! Kom gezellig langs voor een gratis proefles! Kijk op www.kidsband.online

 

DSCN1739Koor Angerenstein
Een gezellig koor dat 2 wekelijks op woensdagavond in de theaterzaal van Huis van Puck oefent o.l.v. dirigente Monique Appels en met muzikale begeleiding van Paula van Hoesen (piano/accordeon). Het is een gezellige groep van 18 vrouwen en 2 mannen. Het repertoire is vierstemmig en veelzijdig; van popmuziek tot licht klassiek. Vooral mannenstemmen zijn van harte welkom! Kijk voor meer informatie op www.koorangerenstein.nl.

 

 

Koor Pur Sang
Pur Sang is een koor dat bestaat uit 10 tot 15 vrouwen onder begeleiding van zangdocente Miriam de Vroome. Er wordt op de dinsdagavonden gerepeteerd. Ieder jaar, in september, wordt begonnen met nieuw repertoire (pop, chanson, kleinkunst e.d.) en in eind april/begin mei wordt afgesloten met een voorstelling in de theaterzaal. Voor meer informatie en aanmelding:
www.miriamdevroome.nl

 

 

kees hilhorstViolist en vioolleraar Kees Hilhorst
Op maandag geeft Kees vioolles bij Huis van Puck.
Plezier in muziekmaken en kwaliteit staan in de lessen voorop. Je kunt bij Kees terecht voor alle muziekstijlen,
van klassiek tot klezmer. Leerlingen van Kees maken deel uit van verschillende orkesten en ensembles.
Kijk voor meer informatie op: www.vioolschoolarnhem.nl.

 

 

 

Martin Gort, percussielessen
Docent Martin Gort behoort tot de top van de Nederlansde percussionisten. Op maandag en dinsdag geeft hij West-Afrikaanse en Afro-Cubaanse percussielessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Instrumenten als conga’s, bongo’s, timbales, handpercussie, djembe’s en dunduns zijn aanwezig. Tevens geeft hij percussieworkshops voor bedrijven. Kijk voor meer informatie op www.martingort.nl

 

 

Rein de Jong, piano-, orgel- en bandlessen
Op dinsdag en donderdag kun je bij Rein piano- en bandlessen les volgen. Rein heeft veel ervaring en schrijft speelbare arrangementen of oefeningen van leuke muziekstukken die in de les worden voorbereid. Een goede sfeer is belangrijker dan lesboekjes. Vooral voor kinderen en jongeren van 8 tot 18. Meer informatie: rein.dejong@planet.nl (06 15687756)

 

 

door de jaren heen (25)RijnIJssel theater
De MBO Theateropleiding is er  voor ambitieuze en talentvolle  jongeren die alles uit zichzelf en hun opleiding willen halen. Voor jongeren die alles speler en als maker alles over theater willen leren. In lessen en projecten maar ook door zelfstudie, het bezoeken van voorstellingen, het lezen van toneelteksten, het kijken van films, het bezoeken van musea, het lopen van stages en ga zo maar door. Kijk op www.rijnijsseltheater.nl voor meer informatie.

 

Telekids Musicalschool
Bij de Telekids Musicalschool kun je iedere week zingen, dansen en acteren. Naast de bekende musicaldisciplines werken we o.a. aan samenwerken, zelfvertrouwen en presentatie en we werken toe naar twee voorstellingsmomenten per jaar. De connectie met de zender blijkt uit clip-opnames, kansen voor audities en tv-programma’s en workshops van bekende docenten. Meer info op: www.telekidsmusicalschool.nl

 

Theaterschool Luna
Theaterschool Luna biedt musicallessen aan jongeren van 7 tot 21 jaar. De lessen worden met veel passie en dynamiek door professionals gegeven. Spel, plezier en de persoonlijke ontwikkeling van de leerling staan voorop. We treden regelmatig op in een groot theater en we genieten van straattheater. Houd jij van zingen, dansen en acteren en lijkt het je leuk om met bekende Nederlanders samen te werken? Geef je dan nu op voor een gratis proefles. Kijk op:
www.theaterschoolluna.nl

 

huisgenotenTheatersportvereniging Zonder Verdoving
Zonder Verdoving brengt improvisatietheater, zoals Theatersport en De Vloer Op. Daarnaast is Zonder Verdoving in te huren voor het geven van demonstraties en workshops, of voor het leveren van typetjes op uw feest/event. Is improviseren jouw ding en wil je vrijblijvend auditie doen? Dat kan! Laat een bericht achter op onze Facebook pagina of meld je aan op www.zonderverdoving.nl. Tot snel!

 

 

ver_kaarta5

Dansen bij Versteegh
Versteegh Dance Masters staat voor genieten en kwaliteit. Genieten in het algemeen en van dansen in het bijzonder! Versteegh Dance Masters biedt danslessen in veel verschillende disciplines; van breakdance tot ballroom en alles wat daar tussenin zit. Je kunt er al terecht vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. De lessen worden gegeven door bevlogen, gepassioneerde, enthousiaste, goed opgeleide specialisten in hun vak. Kijk op www.dansenbijversteegh.nl voor meer informatie.

 

Underdog Dance Productions
Zin om te dansen? Underdog Dance Productions is een dansschool in Arnhem die jou uitdaagt en waar je actief in diverse Urban en HipHop dansvormen begeleid wordt naar de doelen die jij wilt bereiken. Kom langs voor een proefles bij UnderdogDancers! www.underdogdancers.nl voor meer informatie.

 

 

 

volksdansen

Volksdanscentrum Arnhem
Dinsdag- en woensdagavond kan je bij Huis van Puck werelddansen. Het dansprogramma is internationaal van karakter; er zijn dansen uit de Balkan, Nederland, Engeland, etc. De meeste dansen zijn rijdansen of kringdansen. Recreatief dansen staat voorop, zonder dat dit vrijblijvend wordt. Het niet nodig om een danspartner mee te nemen. Kijk op www.volksdansen.nl voor meer informatie.

 

 

Vocal Vibes Zangsessie
Iedere laatste vrijdag van de maand ben je welkom bij de Vocal Vibes Zangsessie in ons café. Neem akkoorden en/of bladmuziek mee en beklim het podium! Het publiek is altijd enthousiast. Miriam de Vroome (zangdocent) en Marcel Beukeboom (pianist) zorgen voor de begeleiding. Je kunt natuurlijk ook jezelf begeleiden. Alleen komen luisteren mag ook. Meer informatie vind je op: http://www.vocalvibes.nl/zangsessie/.