Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.146.98.143 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
91 berichten.
Ingrid schreef op 19 mei 2019 om 12:35:
Theatergroep zoekt spelers!

De Firma Zorgbehang

Heb jij een passie voor theater, zang of dans en beweging? Speel je een instrument, schrijf je teksten of heb je een ander talent? Als je dan ook nog een link hebt met de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) (direct of indirect) dagen wij jou uit om auditie te doen. Ook als je niet zeker weet of je wel dat podium op durft ben je van harte welkom.

Wij zijn een groep semi-professionele acteurs en maken theater waarbij eigen ervaringen op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) bron van inspiratie zijn.
Onze missie is de beeldvorming rondom psychiatrie positief te beïnvloeden. Onze voorstellingen en de gesprekken erna, zorgen voor herkenning, ontlading, verbazing, ontroering, openheid, betrokkenheid en begrip.

De auditie is een open avond en geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met onze manier van werken, de spelers en regisseur.

-Nieuwsgierig geworden?
Donderdagavond 23 mei 2019 houden wij auditie. Meld je vooraf aan via firmazorgbehang@gmail.com
Je ontvangt dan een mail met alle informatie.

www.defirmazorgbehang.nl
kim Som schreef op 13 mei 2019 om 11:50:
Gezocht mannelijke speler met enige toneelervaring.

Theatergroep Freeze'' Nijmegen (5 vrouwen, 1 man) zijn op zoek naar een enthousiaste amateurspeler die zin heeft om vanaf sept. een theatervoorstelling te maken met ons. Deze voorstelling wordt ergens in februari een aantal malen opgevoerd.
De repetities vinden iedere donderdag van 20.00 - 22.00 o.l.v. een regisseur plaats in t'Hert te Nijmegen.

Heb je interesse neem dan contact op met: Anja van Rossum (0621416434)
Baz Laarakkers schreef op 1 april 2019 om 14:07:
Aangeboden: Muzikant/componist

Na afgestudeerd te zijn aan het conservatorium Groningen en terug verhuisd te zijn naar mijn geboortestad Arnhem, ben ik opzoek naar theatergezelschappen/dansers die het interessant zouden vinden om met mij als componist/muzikant te werken om op deze manier mijn contacten in Arnhem uit te breiden en mijn portfolio aan te vullen.

Mijn eigen werk laat zich het best omschrijven als minimale klanklandschappen, maar uiteraard ben ik inzetbaar binnen alle denkbare stijlen. Ik heb een eigen studio en ben in staat om hierin complete producties te maken.

Mocht je interesse hebben dan hoor ik het graag!

Voor meer info kun je altijd even mijn website bekijken: www.bazlaarakkers.com
De Weekbrekers schreef op 13 maart 2019 om 16:31:
Theatersportgroep 'de Weekbrekers' is op zoek naar nieuwe leden! (bij voorkeur mannen 😊) Wij trainen elke woensdagavond in Huis van Puck in Arnhem. Ben jij al bekend met theatersport en kun je improviseren? Ben je in bezit van een gezonde dosis humor, gezelligheid en niet onbelangrijk lijkt het je leuk om met ons mee te spelen? Dan ben jij degene die wij zoeken. Op woensdagavond 27 maart organiseren wij een open les van 20.00 tot 22.00 uur. Meld je aan via helgapannekoek@hotmail.com. Dan zien we je graag 27 maart!
Freija Poll (Theatergroep over de Brug) schreef op 7 februari 2019 om 09:54:
Ik ben op zoek naar Sociaal-Artistiek (theater docent) talent! Trek jij met mij je stoute schoenen aan? Zetten we samen en toneelgroep op die mensen verbindt?

In de wijk waar ik woon, Malburgen te Arnhem, zie ik dat veel mensen zich terug in hun eigen huis of eigen (culturele) groep trekken, ze kennen hun buren niet of zijn zelfs bang voor mensen met een andere culturele achtergrond. Wil jij met mij deze kloof tussen mensen overbruggen en mensen elkaar laten ontmoeten en begrijpen door middel van theater?

Ik geloof namelijk dat theater, dans of muziek de mens achter een ogenschijnlijk eng masker kan laten zien en doordat mensen elkaars verhaal zo kunnen horen kunnen nieuwe perspectieven, meer begrip voor mensen met een andere (migratie) achtergrond en zo nieuwe verbindingen ontstaan tussen mensen.

Deel jij deze visie en wil je naast mij als zakelijk leider, met mij toneelgroep over de Brug opbouwen, de artistieke visie ontwikkelen als artistiek leider en les gaan geven met als doel via theater mensen verbinden en elkaar laten begrijpen? Stuur dan een mail naar: fe.poll93@gmail.com

Ik hoop je spoedig te ontmoeten,
Freija Poll
MARE Toneel schreef op 31 december 2018 om 12:03:
Oproep regisseur MARE toneel

Voor het seizoen 2019-2020 zijn wij, MARE Toneel, op zoek naar een leuke, goede en enthousiaste regisseur. Wij zijn een grote, ambitieuze vereniging met spelers van verschillende leeftijden en verschillende spelervaring. Spelontwikkeling vinden we belangrijk en leuk! We repeteren op woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in Bennekom. In het seizoen 2019-2020 spelen we twee grote producties. Onze werkwijze is dat de vereniging (in de praktijk het bestuur)een kader meegeeft aan de regisseur, die op basis daarvan vervolgens een aantal stukken aandraagt.

Kijk voor meer informatie over onze vereniging op onze website www.mare-toneel.nl of Facebook https://www.facebook.com/ToneelverenigingMare/

Ben jij een regisseur die een uitdaging niet schuwt en zin heeft om met ons een mooie voorstelling neer te zetten? Stuur dan uiterlijk 31 januari je CV en motivatie naar info@mare-toneel.nl. In februari vindt de selectie plaats. Heb je eerst nog een paar vragen? Mail ze dan ook gerust naar info@mare-toneel.nl of neem contact op met Tessa de With (bestuurslid 06-38147999)
Ditte schreef op 18 december 2018 om 15:01:
Is jouw passie het licht/geluid verzorgen bij een voorstelling ? :
Voor onze toneel voorstellingen 2018-2019 in Nijmegen zijn wij op zoek naar iemand met ervaring met theater bediening licht/geluid die bij ons gedurende liefst drie voorstellingen zich wil ontfermen over de bediening van het licht ( meehelpen met lichtplan mag ook).
Het stuk is van Alex van Warmerdam.
Wij zijn met drie spelers en een musicus ( vandaar weinig geluid te regelen) .
De speeldata zijn 15 en 16 juni en 18 mei OF 21 juni ( ws 18 mei)
Wil je ons team komen versterken en kun je alle data of tenminste 2 van de genoemde data bel of mail ons even.
Theatergroep Voyage: 0610076057.
dblitz@xs4all.nl
www.facebook.com/theatergroepvoyage
Flor de Fango schreef op 27 oktober 2018 om 15:21:
Lieve mensen,

Dit bericht, omdat ik jullie graag iets zou willen vragen namens tango school Flor de fango. Flor de fango zou graag een bijeenkomst willen organiseren, waarin er wordt gedanst en meer over het wezen van de Argentijnse tango wordt uitgelegd.

Deze bijeenkomst zou bestaan uit een toelichting over haar geschiedenis, een kleine performance door de tango docenten en de ruimte om te dansen onder begeleiding van het docenten team. De bijeenkomst is volledig vrij. Alleen, met vriend, vriendin, familielid of... Iedereen is welkom:).

Sinds een aantal jaar volg ik nu Argentijnse tango lessen bij Flor en moet jullie bekennen dat ik verliefd ben geworden. De Argentijnse tango betekent veel voor me. Ze is bijzonder. Voor mij is het moment waarop je elkaar zodanig kan voelen, contact kan maken om samen te dansen, te 'reizen' jouw eigen, en jullie eigen reis iets unieks. Ik geloof in de kracht van deze dans.

Nu de vraag; zouden jullie geïnteresseerd zijn naar deze hierboven benoemde bijeenkomst?

Ik zou jullie in dat geval graag willen uitnodigen een mail te sturen naar dit emailadres; a.r.flordefango@gmail.com

Ook voor vragen kun je mij altijd mailen,

Met lieve groet,
Anneroos
Maken 3 ArtEZ schreef op 5 oktober 2018 om 12:09:
Spelersavond Docent Theater Arnhem

Spelers gezocht!

Ben je er (weer) bij?
Heb je altijd al eens mee willen spelen in een voorstelling?
Of wil je misschien weer eens terug het podium op?

Wij, 14 derdejaars studenten van de opleiding Docent Theater, zijn op zoek naar spelers die op deze vragen: ‘Ja!’ zeggen. We organiseren een spelersavond voor iedereen die interesse heeft: jong, oud, groot, klein, rood, blauw, kroes, kaal, blond …. iedereen!

Op de spelersavond zullen de regisseurs (de studenten) zichzelf kort voorstellen en hun idee delen. Aan de hand daarvan kies je als deelnemer drie projecten waar je een (kennismakings)workshop gaat volgen.
Aan de hand hiervan maak je als deelnemer een top drie van bij wie je het liefst zou spelen. Je bent uiteraard tot niets verplicht. Na de avond gaan de regisseurs (studenten) met elkaar rond de tafel om te zien hoe de spelers zich hebben verdeeld. Als deelnemer krijg je zo snel mogelijk bericht. Wie weet sta jij wel tijdens het festival in april bij ons op de planken!

Wanneer: dinsdag 23 oktober
Waar: ArtEZ Arnhem, Onderlangs 9
Leeftijd: van piepjong tot stokoud
Ervaring: geen tot veel
Inloop: 18:30 uur (om 19:30 stipt start het programma)
Eindtijd: 22:00 uur
GRATIS

Interesse? Vragen? Aanmelden? Mail naar m3festival@gmail.com of kijk op https://www.facebook.com/events/149087599368873/
Rosalinde Hauwert - Musis en Stadstheater schreef op 1 oktober 2018 om 15:18:
GEZOCHT FIGURANTEN voor PROFESSIONELE OPERA - speeldatum in januari in het Stadstheater Arnhem.

Meer info en aanmelden via onderstaande link:
www.opera2day.nl/figureren
Hennie Kruse schreef op 4 september 2018 om 10:17:
Wij zijn op zoek naar een Regisseur voor onze Amateur Toneelvereniging "Ons Genoegen" in Elden. We repeteren op de maandagavond, en hebben 3 mannelijke leden, en 7 vrouwelijke. Hoofdzakelijk beginnelingen.
Voor info kun je me mailen of bellen: 0613870766
Mike Kuyt schreef op 4 augustus 2018 om 12:28:
Regisseur biedt zich aan voor het komende seizoen (sept 2018 - maart/april 2018) Ik ben op zoek naar toneelgroepen (amateur, semiprofessioneel) uit de regio Alkmaar/Haarlem die zich verder willen ontwikkelen. Zoek je een goede regisseur voor een latere periode, neem dan ook gerust contact op. mail naar mike@mikekuyt.nl voor meer informatie
Op Hoop van Zegen schreef op 26 juli 2018 om 11:23:
Een jonge theatervereniging zoekt docent voor cursus! Studententheatervereniging Op Hoop van Zegen uit Nijmegen zoekt docent(en) voor de cursussen op maandagavond. De groepen bestaan uit enthousiaste studenten die meer willen leren op het gebied van theater. Wij bieden: een enthousiaste groep studenten, kleine vergoeding, plek om te groeien als docent, connecties binnen het werkveld. Interesse? Stuur een mailtje naar studententheaterverenigingohvz@gmail.com

Kijk voor meer informatie over onze vereniging op onze site: studententheatervereniging Op Hoop van Zegen.
Joanne van Bladeren schreef op 8 juni 2018 om 18:00:
Pas naar Arnhem verhuisde decorontwerper zoekt theatermaker en/of choreograaf om samen inspirerende voorstellingen mee te maken.
Denk aan jeugdtheater, dans, muziektheater, maquette-voorstellingen etc.

Zie ook www.joannevanbladeren.nl
Musicalgroep Jabber schreef op 28 mei 2018 om 21:58:
Musicalgroep Jabber uit Arnhem houdt audities voor de komende productie: ‘Trouwen zonder zorgen in Hotel de Goede Morgen’! Het verhaal draait om de trouwerij van Agaath met haar veel jongere vriend. Voor deze trouwerij verzamelt de hele familie zich in een hotel. In het hotel loopt natuurlijk ook personeel rond: van manager tot receptioniste en van kamermeisje tot de barman, je vindt ze allemaal in ons hotel. Voor deze productie zijn we op zoek naar mensen van alle leeftijden, die samen vorm gaan geven aan Agaath, haar familie en het hotelpersoneel. De audities zijn op woensdagavond 20 juni in Theater de Leeuw in Arnhem. We repeteren elke woensdagavond in ditzelfde theater en deze repetities starten in september 2018.

Zin om mee te doen? Meld je dan aan via info@jabbertheater.nl of kijk op onze website: www.jabbertheater.nl/audities. Tot ziens bij de audities!
Ditte schreef op 6 mei 2018 om 22:32:
Spelers gezocht ( onbetaald ).
Voor onze nieuwe productie ( seizoen 2018/2019) zoekt
Theatergroep Voyage 2 spelers uit Nijmegen/Arnhem voor een stuk
van Alex van Warmerdam .
Het is een stuk voor drie spelers en we werken samen met een muzikant.
We zoeken een vrouw en een man ( leeftijd tussen ongeveer 30 en 50)
De voorkeur gaat uit naar ambitieuze, enthousiaste spelers die, net als wij, een afgeronde theater opleiding hebben gevolgd of heel veel ervaring met teksttheater.
We repeteren 1 avond in de week ( waarschijnlijk dinsdag avond maar overleg is mogelijk) op een locatie in Nijmegen of Elst.
Aan het eind enkele repetitie dagen. ( zaterdag)
Repetities starten september en voorstellingen mei/juni 2019
Kennismakingsspel avond woensdag 6 juni 2018.
Heb je belangstelling of wil je meer weten stuur een mail of bellen mag ook:
Theatergroep Voyage: 0610076057.
dblitz@xs4all.nl
www.facebook.com/theatergroepvoyage
Sander Demmink schreef op 9 april 2018 om 21:36:
Voor een nieuw festival op 1 september in Dieren zoek ik kindervoorstellingen, (straat)theateracts, muziek en andere artiesten.
Ben je zo iemand of ken je zo iemand? Laat het me snel weten!
Els Ausema/Toneelvereniging WDT schreef op 19 maart 2018 om 12:05:
Toneelvereniging WDT, Wageningen, speelt op 6, 13, 14, 18, 21 en 22 april De Jossen van Tom Lanoye in Theater De Wilde Wereld te Wageningen.
Regie: Willem Westermann.
Absurde Vlaamse humor, een flinke dosis zelfspot en veel herkenning.
In het land van De Jossen heet iedereen Jos. Collectiviteit is het grootste doel. Totdat...
Informatie en reserveren: www.wdttoneel.nl of tel. 0317-318031
Theatergroep Spaanse Peper schreef op 16 februari 2018 om 10:43:
Theatergroep Spaanse Peper zoekt spelers en of bewegers (m/v) voor de nieuwe voorstelling ‘Doornik een verdronken dorp’ op 7 - 8 - 9 - 10 - 14 - 15 - 16 - 17 juni 2018 i.s.m. het Gelders Erfgoedfestival op locatie in Bemmel/Lent. De repetities starten op 23 februari 2018.

Wie zoeken ze?
Spelers / bewegers 18 - 100 jaar, die het een uitdaging vinden om op locatie te spelen, creatief en inventief zijn en mee wil denken binnen het project. Meer informatie: Marianne Hermans, 06-41459293 info@spaanse-peper.nl.
Preben Slotboom schreef op 23 januari 2018 om 15:27:
Gezocht: 3 toneelspelers (man-vrouw-dochter)

Repetitieperiode: maart-april-mei-juni (5 donderdagavonden en 2 dagdelen in een weekend)

Uitvoering: zaterdagavond 23 juni
Locatie: Huis van Puck in Arnhem

Voor de eindopdracht 2e jaars Theatermakeropleiding Arnhem (TMA) van Huis van Puck zoekt één van onze studenten 3 spelers.

Het stuk (van ca 20 min.) gaat over een vader en moeder die ieder voor zich grootse verwachtingen hebben van hun kind (dochter). De omstandigheden lijken echter heel bizar, is het kind dood? Leeft het nog? Wat wil het kind eigenlijk zelf? Het is een prachtig en heftig stuk, heerlijk om je als speler in uit te leven!

Heb je zin en tijd om lekker te knallen en er samen met onze Theatermaker in spé iets moois van te maken?

Laat het Preben Slotboom, de regisseur in spé, weten via: preben.slotboom@ziggo.nl.

De eerste repetitie is donderdag 1 maart (19.30-22 uur).

Oefendata:
Do 1 maart
Do 22 maart
Do 5 april
Za 12 mei (middag)
Do 24 mei
Za 9 juni (ochtend)
Do 14 juni
Za 23 juni uitvoering (avond).