Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.226.251.205 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Freija Poll (Theatergroep over de Brug) schreef op 7 februari 2019 om 09:54:
Ik ben op zoek naar Sociaal-Artistiek (theater docent) talent! Trek jij met mij je stoute schoenen aan? Zetten we samen en toneelgroep op die mensen verbindt?

In de wijk waar ik woon, Malburgen te Arnhem, zie ik dat veel mensen zich terug in hun eigen huis of eigen (culturele) groep trekken, ze kennen hun buren niet of zijn zelfs bang voor mensen met een andere culturele achtergrond. Wil jij met mij deze kloof tussen mensen overbruggen en mensen elkaar laten ontmoeten en begrijpen door middel van theater?

Ik geloof namelijk dat theater, dans of muziek de mens achter een ogenschijnlijk eng masker kan laten zien en doordat mensen elkaars verhaal zo kunnen horen kunnen nieuwe perspectieven, meer begrip voor mensen met een andere (migratie) achtergrond en zo nieuwe verbindingen ontstaan tussen mensen.

Deel jij deze visie en wil je naast mij als zakelijk leider, met mij toneelgroep over de Brug opbouwen, de artistieke visie ontwikkelen als artistiek leider en les gaan geven met als doel via theater mensen verbinden en elkaar laten begrijpen? Stuur dan een mail naar: fe.poll93@gmail.com

Ik hoop je spoedig te ontmoeten,
Freija Poll