Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.226.251.205 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
MARE Toneel schreef op 31 december 2018 om 12:03:
Oproep regisseur MARE toneel

Voor het seizoen 2019-2020 zijn wij, MARE Toneel, op zoek naar een leuke, goede en enthousiaste regisseur. Wij zijn een grote, ambitieuze vereniging met spelers van verschillende leeftijden en verschillende spelervaring. Spelontwikkeling vinden we belangrijk en leuk! We repeteren op woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in Bennekom. In het seizoen 2019-2020 spelen we twee grote producties. Onze werkwijze is dat de vereniging (in de praktijk het bestuur)een kader meegeeft aan de regisseur, die op basis daarvan vervolgens een aantal stukken aandraagt.

Kijk voor meer informatie over onze vereniging op onze website www.mare-toneel.nl of Facebook https://www.facebook.com/ToneelverenigingMare/

Ben jij een regisseur die een uitdaging niet schuwt en zin heeft om met ons een mooie voorstelling neer te zetten? Stuur dan uiterlijk 31 januari je CV en motivatie naar info@mare-toneel.nl. In februari vindt de selectie plaats. Heb je eerst nog een paar vragen? Mail ze dan ook gerust naar info@mare-toneel.nl of neem contact op met Tessa de With (bestuurslid 06-38147999)