Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.226.251.205 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
97 berichten.
Freija Elisabeth Poll schreef op 3 juli 2019 om 16:25:
Op zoek naar sociaal-artistieke doener/ stagiaire!

Afgelopen jaar zijn wij, Freija en Arash, een theatergroep in Malburgen te Arnhem begonnen. Deze theatergroep, genaamd OverMalbruggen, heeft als doel de veelzijdigheid aan verhalen van deze wijk/Arnhem te vertellen om zo mensen van verschillende afkomsten in deze wijk en Arnhem te verbinden.

Malburgen is namelijk een wijk vol van mensen met verschillende (culturele) afkomsten, genders, seksuele oriëntatie, religies, leeftijden en sociaaleconomische achtergronden.
Wij willen dat het niet uit maakt wat je achtergrond is, maar dat iedereen een podium krijgt zijn/haar verhaal te vertellen binnen Theatergroep OverMalbruggen. Zo kunnen verbindingen en ontmoetingen juist ontstaan en verschillen overbrugd worden.

Helaas gaat één van onze oprichters ons verlaten omdat zij in het buitenland gaat studeren. Zou jij haar plek in ons team dus op willen vullen als theaterdocent of stagiaire op andere vlakken, en ons helpen met deze sociaal-artistieke onderneming te laten groeien?
Stuur dan NU een mail naar: info@overmalbruggen.nl

We hopen je snel te mogen ontmoeten!

p.s als je echt wil zien wat we doen kom naar onze voorstelling aankomende vrijdag en zaterdag zie: http://overmalbruggen.nl/alles-wat-je-raakt/
Theatergroep Flint schreef op 15 juni 2019 om 20:43:
Theatergroep Flint uit Nijmegen (4 vrouwen, 2 mannen van rond/in de 30) zoekt een enthousiaste speler. We werken momenteel vanuit een bestaande tekst maar we houden ook erg van improviseren en bewegingstheater waarbij humor niet mag ontbreken. We zijn een zelfstandige toneelgroep en dus vrij om alles zelf te bepalen zoals wij dat willen.
We zoeken een speler die na de zomervakantie mee wil doen in een tekstheaterstuk waar wij al langer mee aan de slag zijn onder regie van Janne de Bruin. Het gaat om een compacte maar ook hilarische rol. We repeteren op vrijdagavonden in het centrum van Nijmegen en willen het stuk eind november uitvoeren. Daarna willen we weer verder met iets nieuws.
Lijkt het je leuk om met ons mee te spelen?
Stuur dan een mailtje naar: flintspeelt@gmail.com. Dan nodigen we je graag uit voor een wederzijdse kennismaking / auditie op vrijdagavond 28 juni.

Anoeshka Gehring
Lieke van der Zouwen
Ilse van Reen
Tim van Dun
Freek Turlings
Anne-Marleen Glorius.
Theater Spaanse Peper schreef op 6 juni 2019 om 21:31:
Theatergroep Spaanse Peper zoekt
Spelers en of bewegers (v)
Repetities starten in januari 2020

Voor de nieuwe locatievoorstelling `De Deelneemsters’ (werktitel) gespeeldin juni 2020.

In een prachtige boeren kapschuur in Bemmel worden worden verhalen en herinneringen vertaald naar een montage voorstelling met geënsceneerde scenes, personages op de locatie die handelingen uitvoeren in `verstilde’ choreografieën, ondersteund door tekst, geluid en muziek. De regisseur van dit project is Thomas van der Ham; zijn locatie theater projecten zijn beeldend sterk, altijd in combinatie met live- muziek, dans en spektakel. Hij werkt vanuit de geschiedenis van een plek en dompelt zijn publiek onder in de theatrale ervaring.

Spaanse Peper
Maakt eigentijdse theaterproducties voor een breed publiek. Het spelen op locatie is een belangrijk uitgangspunt. Spaanse Peper vindt het belangrijk om een plek en mogelijkheden te creëren waarbij spelers en makers uitgedaagd worden en hun spelkwaliteiten kunnen ontwikkelen. Zie www.spaanse-peper.nl


Wie zoeken we?
Spelers/ bewegers (v) die op een boerderij geboren zijn of een tijd gewoond hebben én het een uitdaging vinden om op locatie te spelen. Creatief en inventief zijn en mee wil denken binnen het project. Zoek jij deze uitdaging ? reageer dan.

Meer informatie : Marianne Hermans (artistieke leiding) 06-41459293
Koorproject De Toekomst van een Verleden schreef op 29 mei 2019 om 09:54:
Zing je graag en heb je een goede vaste stem?

'De toekomst van een verleden' is een koor- en herdenkingsproject over vrede, vrijheid en verzoening. Het wordt uitgevoerd op 8, 9 en 10 mei 2020 in de Theaterkerk Bemmel.

Wat gaan we doen? Duitse en Nederlandse koorzangers gaan tussen september 2019 en mei 2020 bouwen aan een muzikale brug. Een ontmoeting van mens tot mens met de beste verbindende factor die er is; zingen en muziek maken. We maken een publieksvoorstelling met een cross over van pop, kleinkunst en klassieke muziek, ondersteund door poëzie en beeldende kunst. Uitvoering vindt plaats in de Theaterkerk in Bemmel! (gemeente Lingewaard, tussen Arnhem en Nijmegen).

We zingen onder meer:
Requiem for the Living van componist Dan Forrest,
Over de Muur van het Klein Orkest,
Die Gedanken sind frei in een arrangement van Oliver Gies, maar ook symfonische rocksongs als Stairway to Heaven. De stukken zijn verdeeld in solo's, ensembles en totale koorzang.

Acht maanden werk je samen met top professionals. Zij halen het beste in jou naar boven om een prachtvoorstelling te maken. En we nemen het publiek mee op deze reis. Zo herdenken we samen 75 jaar vrede.

Wanneer gaan we beginnen? Het project start op 15 september 2019 met een kick-off. Gevolgd door 16 repetities van elk 6 uur in de daaropvolgende maanden. De repetities* vinden plaats in het Huis van Puck te Arnhem, de laatste 2 op locatie in de Theaterkerk Bemmel.

Kan ik mee doen? Ja graag!
-Zing je graag en heb je een goede vaste stem, meld je aan!
-Zing je in een koor en wil je ook meedoen aan dit unieke koorproject? Meld je aan!
-Wil een deel van jouw zanggroep meedoen? Meld je aan!

Noten kunnen lezen is handig maar geen must. Inzet, enthousiasme en zelfstudie wel. Er is plaats voor 50 koorzangers. Wil je er zeker bij zijn, wacht dan niet te lang met inschrijven. Kijk op onze webpagina www.detoekomstvaneenverleden.nl voor alle informatie en de deelname kosten.
Operettevereniging Carmina Ludicra schreef op 28 mei 2019 om 12:56:
Nijmeegse operettevereniging Carmina Ludicra zoekt regisseur (m/v)!

Wij zoeken een betrokken, goede en humoristische regisseur die het genre operette samen met ons van een vernieuwend randje wil voorzien. Carmina Ludicra bestaat uit zo’n 20 à 25 ambitieuze (oud-)studenten met veel muziekervaring.Om die reden zoeken wij een sterke regisseur die de uitdaging aan wil gaan om bij onze komende operette (Der Bettelstudent/De Arme Student van Carl Millöcker) een originele, grappige en absurdistische regie te bedenken.
Uitvoeringen vinden plaats op 6 en 7 maart 2020 in De Lindenberg te Nijmegen.

De vereniging repeteert iedere woensdagavond aan de muziek o.l.v. dirigent Wilbert Staal en pianist Jelle Hoksbergen. Nadat een groot deel van de muziek en spreekteksten zijn ingestudeerd, worden enkele regiedagen (in het weekend of op woensdagavond) ingepland met de regisseur om de regie te zetten. Het aantal regiedagen en de vergoeding worden in overleg bepaald. Wij gaan uit van minimaal 6 regiedagen. Indien mogelijk, betrekken wij de regisseur ook graag bij de solisten-audities die 26 juni plaats zullen vinden.

Ben je een regisseur met ervaring in de operettewereld, of heb je een opleiding of ervaring in muziektheater en wil je een nieuwe uitdaging? Benader ons dan via carminaludicra@gmail.com of neem contact op met Joep Bastings (06-50515311). Ook voor vragen over deze vacature, kunt u bij ons terecht.

Voor meer informatie over Carmina Ludicra en een kijkje in onze projecten van afgelopen jaren, verwijzen wij je graag naar ons YouTubekanaal of onze Facebookpagina.
Toneelvereniging Plankenkoorts schreef op 27 mei 2019 om 12:14:
Toneelvereniging Plankenkoorts uit Winssen is met ingang van september 2019 op zoek naar een enthousiaste regisseur (m/v) die een passie heeft voor het maken van een toneelstuk met maximaal 15 personen. Toneelvereniging Plankenkoorts repeteert vanaf september tot mei iedere week op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Paulus in Winssen. Daarnaast zijn er in aanloop naar de voorstellingen nog een aantal zondagen waarop gerepeteerd wordt.

Voor meer informatie www.toneelverenigingplankenkoorts.nl/index.php/informatie/vacature
Ingrid schreef op 19 mei 2019 om 12:35:
Theatergroep zoekt spelers!

De Firma Zorgbehang

Heb jij een passie voor theater, zang of dans en beweging? Speel je een instrument, schrijf je teksten of heb je een ander talent? Als je dan ook nog een link hebt met de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) (direct of indirect) dagen wij jou uit om auditie te doen. Ook als je niet zeker weet of je wel dat podium op durft ben je van harte welkom.

Wij zijn een groep semi-professionele acteurs en maken theater waarbij eigen ervaringen op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) bron van inspiratie zijn.
Onze missie is de beeldvorming rondom psychiatrie positief te beïnvloeden. Onze voorstellingen en de gesprekken erna, zorgen voor herkenning, ontlading, verbazing, ontroering, openheid, betrokkenheid en begrip.

De auditie is een open avond en geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met onze manier van werken, de spelers en regisseur.

-Nieuwsgierig geworden?
Donderdagavond 23 mei 2019 houden wij auditie. Meld je vooraf aan via firmazorgbehang@gmail.com
Je ontvangt dan een mail met alle informatie.

www.defirmazorgbehang.nl
kim Som schreef op 13 mei 2019 om 11:50:
Gezocht mannelijke speler met enige toneelervaring.

Theatergroep Freeze'' Nijmegen (5 vrouwen, 1 man) zijn op zoek naar een enthousiaste amateurspeler die zin heeft om vanaf sept. een theatervoorstelling te maken met ons. Deze voorstelling wordt ergens in februari een aantal malen opgevoerd.
De repetities vinden iedere donderdag van 20.00 - 22.00 o.l.v. een regisseur plaats in t'Hert te Nijmegen.

Heb je interesse neem dan contact op met: Anja van Rossum (0621416434)
Baz Laarakkers schreef op 1 april 2019 om 14:07:
Aangeboden: Muzikant/componist

Na afgestudeerd te zijn aan het conservatorium Groningen en terug verhuisd te zijn naar mijn geboortestad Arnhem, ben ik opzoek naar theatergezelschappen/dansers die het interessant zouden vinden om met mij als componist/muzikant te werken om op deze manier mijn contacten in Arnhem uit te breiden en mijn portfolio aan te vullen.

Mijn eigen werk laat zich het best omschrijven als minimale klanklandschappen, maar uiteraard ben ik inzetbaar binnen alle denkbare stijlen. Ik heb een eigen studio en ben in staat om hierin complete producties te maken.

Mocht je interesse hebben dan hoor ik het graag!

Voor meer info kun je altijd even mijn website bekijken: www.bazlaarakkers.com
De Weekbrekers schreef op 13 maart 2019 om 16:31:
Theatersportgroep 'de Weekbrekers' is op zoek naar nieuwe leden! (bij voorkeur mannen 😊) Wij trainen elke woensdagavond in Huis van Puck in Arnhem. Ben jij al bekend met theatersport en kun je improviseren? Ben je in bezit van een gezonde dosis humor, gezelligheid en niet onbelangrijk lijkt het je leuk om met ons mee te spelen? Dan ben jij degene die wij zoeken. Op woensdagavond 27 maart organiseren wij een open les van 20.00 tot 22.00 uur. Meld je aan via helgapannekoek@hotmail.com. Dan zien we je graag 27 maart!
Freija Poll (Theatergroep over de Brug) schreef op 7 februari 2019 om 09:54:
Ik ben op zoek naar Sociaal-Artistiek (theater docent) talent! Trek jij met mij je stoute schoenen aan? Zetten we samen en toneelgroep op die mensen verbindt?

In de wijk waar ik woon, Malburgen te Arnhem, zie ik dat veel mensen zich terug in hun eigen huis of eigen (culturele) groep trekken, ze kennen hun buren niet of zijn zelfs bang voor mensen met een andere culturele achtergrond. Wil jij met mij deze kloof tussen mensen overbruggen en mensen elkaar laten ontmoeten en begrijpen door middel van theater?

Ik geloof namelijk dat theater, dans of muziek de mens achter een ogenschijnlijk eng masker kan laten zien en doordat mensen elkaars verhaal zo kunnen horen kunnen nieuwe perspectieven, meer begrip voor mensen met een andere (migratie) achtergrond en zo nieuwe verbindingen ontstaan tussen mensen.

Deel jij deze visie en wil je naast mij als zakelijk leider, met mij toneelgroep over de Brug opbouwen, de artistieke visie ontwikkelen als artistiek leider en les gaan geven met als doel via theater mensen verbinden en elkaar laten begrijpen? Stuur dan een mail naar: fe.poll93@gmail.com

Ik hoop je spoedig te ontmoeten,
Freija Poll
MARE Toneel schreef op 31 december 2018 om 12:03:
Oproep regisseur MARE toneel

Voor het seizoen 2019-2020 zijn wij, MARE Toneel, op zoek naar een leuke, goede en enthousiaste regisseur. Wij zijn een grote, ambitieuze vereniging met spelers van verschillende leeftijden en verschillende spelervaring. Spelontwikkeling vinden we belangrijk en leuk! We repeteren op woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in Bennekom. In het seizoen 2019-2020 spelen we twee grote producties. Onze werkwijze is dat de vereniging (in de praktijk het bestuur)een kader meegeeft aan de regisseur, die op basis daarvan vervolgens een aantal stukken aandraagt.

Kijk voor meer informatie over onze vereniging op onze website www.mare-toneel.nl of Facebook https://www.facebook.com/ToneelverenigingMare/

Ben jij een regisseur die een uitdaging niet schuwt en zin heeft om met ons een mooie voorstelling neer te zetten? Stuur dan uiterlijk 31 januari je CV en motivatie naar info@mare-toneel.nl. In februari vindt de selectie plaats. Heb je eerst nog een paar vragen? Mail ze dan ook gerust naar info@mare-toneel.nl of neem contact op met Tessa de With (bestuurslid 06-38147999)
Ditte schreef op 18 december 2018 om 15:01:
Is jouw passie het licht/geluid verzorgen bij een voorstelling ? :
Voor onze toneel voorstellingen 2018-2019 in Nijmegen zijn wij op zoek naar iemand met ervaring met theater bediening licht/geluid die bij ons gedurende liefst drie voorstellingen zich wil ontfermen over de bediening van het licht ( meehelpen met lichtplan mag ook).
Het stuk is van Alex van Warmerdam.
Wij zijn met drie spelers en een musicus ( vandaar weinig geluid te regelen) .
De speeldata zijn 15 en 16 juni en 18 mei OF 21 juni ( ws 18 mei)
Wil je ons team komen versterken en kun je alle data of tenminste 2 van de genoemde data bel of mail ons even.
Theatergroep Voyage: 0610076057.
dblitz@xs4all.nl
www.facebook.com/theatergroepvoyage
Flor de Fango schreef op 27 oktober 2018 om 15:21:
Lieve mensen,

Dit bericht, omdat ik jullie graag iets zou willen vragen namens tango school Flor de fango. Flor de fango zou graag een bijeenkomst willen organiseren, waarin er wordt gedanst en meer over het wezen van de Argentijnse tango wordt uitgelegd.

Deze bijeenkomst zou bestaan uit een toelichting over haar geschiedenis, een kleine performance door de tango docenten en de ruimte om te dansen onder begeleiding van het docenten team. De bijeenkomst is volledig vrij. Alleen, met vriend, vriendin, familielid of... Iedereen is welkom:).

Sinds een aantal jaar volg ik nu Argentijnse tango lessen bij Flor en moet jullie bekennen dat ik verliefd ben geworden. De Argentijnse tango betekent veel voor me. Ze is bijzonder. Voor mij is het moment waarop je elkaar zodanig kan voelen, contact kan maken om samen te dansen, te 'reizen' jouw eigen, en jullie eigen reis iets unieks. Ik geloof in de kracht van deze dans.

Nu de vraag; zouden jullie geïnteresseerd zijn naar deze hierboven benoemde bijeenkomst?

Ik zou jullie in dat geval graag willen uitnodigen een mail te sturen naar dit emailadres; a.r.flordefango@gmail.com

Ook voor vragen kun je mij altijd mailen,

Met lieve groet,
Anneroos
Maken 3 ArtEZ schreef op 5 oktober 2018 om 12:09:
Spelersavond Docent Theater Arnhem

Spelers gezocht!

Ben je er (weer) bij?
Heb je altijd al eens mee willen spelen in een voorstelling?
Of wil je misschien weer eens terug het podium op?

Wij, 14 derdejaars studenten van de opleiding Docent Theater, zijn op zoek naar spelers die op deze vragen: ‘Ja!’ zeggen. We organiseren een spelersavond voor iedereen die interesse heeft: jong, oud, groot, klein, rood, blauw, kroes, kaal, blond …. iedereen!

Op de spelersavond zullen de regisseurs (de studenten) zichzelf kort voorstellen en hun idee delen. Aan de hand daarvan kies je als deelnemer drie projecten waar je een (kennismakings)workshop gaat volgen.
Aan de hand hiervan maak je als deelnemer een top drie van bij wie je het liefst zou spelen. Je bent uiteraard tot niets verplicht. Na de avond gaan de regisseurs (studenten) met elkaar rond de tafel om te zien hoe de spelers zich hebben verdeeld. Als deelnemer krijg je zo snel mogelijk bericht. Wie weet sta jij wel tijdens het festival in april bij ons op de planken!

Wanneer: dinsdag 23 oktober
Waar: ArtEZ Arnhem, Onderlangs 9
Leeftijd: van piepjong tot stokoud
Ervaring: geen tot veel
Inloop: 18:30 uur (om 19:30 stipt start het programma)
Eindtijd: 22:00 uur
GRATIS

Interesse? Vragen? Aanmelden? Mail naar m3festival@gmail.com of kijk op https://www.facebook.com/events/149087599368873/
Rosalinde Hauwert - Musis en Stadstheater schreef op 1 oktober 2018 om 15:18:
GEZOCHT FIGURANTEN voor PROFESSIONELE OPERA - speeldatum in januari in het Stadstheater Arnhem.

Meer info en aanmelden via onderstaande link:
www.opera2day.nl/figureren
Hennie Kruse schreef op 4 september 2018 om 10:17:
Wij zijn op zoek naar een Regisseur voor onze Amateur Toneelvereniging "Ons Genoegen" in Elden. We repeteren op de maandagavond, en hebben 3 mannelijke leden, en 7 vrouwelijke. Hoofdzakelijk beginnelingen.
Voor info kun je me mailen of bellen: 0613870766
Mike Kuyt schreef op 4 augustus 2018 om 12:28:
Regisseur biedt zich aan voor het komende seizoen (sept 2018 - maart/april 2018) Ik ben op zoek naar toneelgroepen (amateur, semiprofessioneel) uit de regio Alkmaar/Haarlem die zich verder willen ontwikkelen. Zoek je een goede regisseur voor een latere periode, neem dan ook gerust contact op. mail naar mike@mikekuyt.nl voor meer informatie
Op Hoop van Zegen schreef op 26 juli 2018 om 11:23:
Een jonge theatervereniging zoekt docent voor cursus! Studententheatervereniging Op Hoop van Zegen uit Nijmegen zoekt docent(en) voor de cursussen op maandagavond. De groepen bestaan uit enthousiaste studenten die meer willen leren op het gebied van theater. Wij bieden: een enthousiaste groep studenten, kleine vergoeding, plek om te groeien als docent, connecties binnen het werkveld. Interesse? Stuur een mailtje naar studententheaterverenigingohvz@gmail.com

Kijk voor meer informatie over onze vereniging op onze site: studententheatervereniging Op Hoop van Zegen.
Joanne van Bladeren schreef op 8 juni 2018 om 18:00:
Pas naar Arnhem verhuisde decorontwerper zoekt theatermaker en/of choreograaf om samen inspirerende voorstellingen mee te maken.
Denk aan jeugdtheater, dans, muziektheater, maquette-voorstellingen etc.

Zie ook www.joannevanbladeren.nl