Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.146.98.143 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
91 berichten.
Wilma Poortman schreef op 3 oktober 2016 om 08:04:
Wij zijn een eenvoudige gezellige amateur toneel vereniging in Oosterbeek. Wij spelen alleen maar blijspelen en oefenen op de maandag avond in de Lebret te Oosterbeek. Wij zijn in september begonnen met een nieuw stuk, Ongewenst Onstoffelijk geschreven door Mart Moors. Nu zijn wij per direct op zoek naar een liefhebber van toneel om ons dit seizoen uit de brand te helpen omdat één van onze spelers wegens omstandigheden is gestopt. Het gaat om een mannelijke rol maar zou evt ook door een vrouw gespeeld kunnen worden. Wie kan en wil ons helpen want we kunnen nu niet verder. Uitvoering is 22 en 23 april 2017.
Heb je interesse bel naar 0612801853 , voorzitter Wilma Poortman.
Regine Bosch schreef op 25 september 2016 om 06:12:
Wij zoeken acteurs die een leuke en/of enge act willen doen voor Halloween. In Arnhem in de wijk Rijkerswoerd organiseren wij een leuk halloweenfeest, met een vrolijke Halloweentocht voor de kleinere kinderen (tot ca. 10 jaar) en een FrightNight voor de grotere kinderen (vanaf ca. 10 jaar). Vorig jaar was het een groot succes, zowel de kinderen als de acteurs hebben een superleuke avond gehad! Omdat we het dit jaar nog iets grootser aan willen pakken zoeken we er nog wat acteurs bij. Wij hebben zelf al heel veel ideeën waar nog mensen op ingezet kunnen worden, maar eigen initiatief is zeker ook welkom! Wil je meedoen, mail mij dan op: regine@meneerweb.nl
Improgroep Utrecht schreef op 5 september 2016 om 07:14:
Improgroep Utrecht zoek speler (man)

De improgroep Utrecht zoekt nog 1 mannelijke speler. We improviseren (oa) volgens het format van tv programma de-vloer-op. En we zijn gedreven om wat te leren! Ben jij dat ook en ben je een man, dan kun je je nog bij ons aansluiten. We lessen in Utrecht op de woensdagavonden, de eerste les is op 7 september.
Lees je dit bericht later, aarzel dan niet om alsnog te reageren!
check de site voor contactdetails.
Theatergroep GRAS schreef op 9 augustus 2016 om 21:31:
Voor de vaste kern van Moordnacht (interactieve theatergame, 9 repetities 2 voorstellingen, 3 edities in 1 seizoen) en Er was NOG eens (Grote sprookjesmash-up voorstelling met 20 acteurs en 4 kindacteurs in De Kube) zoekt Theatergroep GRAS acteur M/V tussen de 16 en 56.

Diversiteit qua leeftijd, achtergrond of skills levert je bonuspunten op.

Aanmelden of je vragen stellen kan door een mail te sturen naar info@theatergroepgras.nl of door een berichtje te sturen via www.facebook.com/GRASNijmegen
Gert Slijkhuis schreef op 7 juli 2016 om 10:26:
Toneelgroep Coulisse te Ede zoekt ACTRICE

Voorstelling: The NIght Alive van Conor Mc Pherson
The Night Alive is een vrolijk toneelstuk over optimisme en hoop. Het stuk toont menselijkheid in situaties waarin je dit niet verwacht. De personages zijn verre van perfect maar heel menselijk. Helden in het gewone dagelijkse leven. Komische, bijna absurde dialogen worden afgewisseld met gevoelige scènes die het publiek tot tranen zullen roeren.
Voor onze voorstellingen in april 2017 (Arnhem en Wageningen) zijn wij op zoek naar een actrice voor de rol van Aimée. We repeteren in Ede.
Meer informatie of aanmelden: gerts@hetslijkhuis.nl of 06-53216128
Kim Som schreef op 29 juni 2016 om 08:36:
Gezocht Actrice (tussen de 30 en 50 jaar oud).

Voor het stuk \"Gif\" van Lot Vekemans ben ik op zoek een een actrice die de rol van de vrouw wilt spelen. In de 2e week van september zal ik hiervoor een auditie houden.
Ik zal van september t/m maart april 1x in de week repeteren.
Wanneer je interesse hebt of vragen mail dan naar kimsom77@gmail.com

Kim Som
Marie-Anne Faustinelli schreef op 1 juni 2016 om 14:43:
Voor een videoclip voor een Belgisch bandje, zijn wij, 5 filmstudenten aan de HKU, op zoek naar acteurs. Het is heel kortdag, en doordeweeks, maar nooit geschoten is altijd mis!

We zijn op zoek naar een man (40-50), een vrouw (40-50) en een man (70-80) die deel uitmaken van een gezin, dat vastzit in een gemechaniseerde routine. Wanneer het zoontje van het gezin loskomt probeert hij de rest van het gezin ook uit het patroon te halen, wat resulteert in chaos.

We filmen woensdag 15 en donderdag 16 juni in de omgeving van Arnhem. We zorgen voor eten en vergoeden reiskosten.

Als het u wat lijkt, mail dan naar marieannefausti@yahoo.com voor meer informatie!

Groetjes,
Marie-Anne Faustinelli
Filmstudent HKU
Tuvalu Media schreef op 31 mei 2016 om 11:26:
BELANGRIJKE ROL GEZOCHT VOOR TELEVISIE SERIE: DISNEY’S JONGE GARDE 2!

Voor het tweede seizoen van de serie Disney’s Jonge Garde, zijn wij op zoek naar:

Lucas - 35-46 jaar.
Lucas is conciërge op de kookschool Jonge Garde. Hij heeft een ietwat sullige kant, waardoor iedereen hem gelijk aardig vindt. Ondertussen heeft hij echter een geheim plan wat zijn nieuw opgebouwde relatie met zijn dochter Noa volledig kan verpesten...

Op vrijdag 3 juni houden wij een castingdag.
Enthousiast? Meld je dan snel aan via onderstaande link om de rol te bekijken en/of je op te geven: http://tuvalu.inthepicture.eu/opdrachten.php
TheatergroepPIT schreef op 23 mei 2016 om 06:24:
TheatergroepPIT (Nijmegen) zoekt een pittige dame.

Zou jij het leuk vinden om bij PIT te komen spelen? Ben jij een kei in improviseren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn een hechte groep die er alles aan doet om het uiterste uit ons zelf en elkaar te halen.

Zie jij jezelf als een ware toevoeging voor PIT?

Zie voor meer informatie: http://theatergroeppit.nl/2016/05/pit-zoekt-een-pittige-dame/

Sluitdatum 11 juni 2016
Manette Meulenkamp schreef op 25 april 2016 om 09:58:
Gezocht: rol of workshop
Enige tijd geleden afgestudeerd aan de mimeopleiding in Amsterdam, veel en gevarieerde ervaring, momenteel woonachtig in Utrecht, 47 jaar, inmiddels omgeschoold tot schooljuf (ook heel leuk, edoch, het begint te kriebelen): op zoek naar een creatieve omgeving om aan de slag te gaan met theater (locatie, fysiek, evt zang). Dit kan zijn: een workshop, een project, iets uitproberen (als het maar met theater te maken heeft ;-))
Ik houd me aanbevolen!
Huib van den Hoek schreef op 16 maart 2016 om 07:04:
Voor mijn afstudeer film ben ik opzoek naar acteurs.

Voor de film, die gaat over een oude clown die zijn intrek heeft genomen in het bejaardentehuis, ben ik op zoek naar acteurs in de leeftijd van 60+ die bijrollen willen vertolken als tehuisbewoners. De draaidag voor de scene is 13 april en vind plaats in Arnhem.

Daarnaast ben ik op zoek naar een actrice in de leeftijd van 25+ voor een dubbelrol. Namelijk de dubbelrol van theaterassistente en verzorgster in het bejaardentehuis. Deze scenes worden gedraaid op 11 april in Arnhem en 24 april in Dieren.

Bij interesse graag in mailtje met wat informatie over jezelf naar: huibvandenhoek.filmproducties@gmail.com
Diana schreef op 15 maart 2016 om 18:42:
Gezocht: Een nieuwe uitdaging!

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het amateur theater en ben op zoek naar uitdaging. Ik wil heel graag heel veel spelen en heel veel leren. Ik heb ervaring met teksttheater, lokatietheater en improvisatietheater. Ik ben een betrouwbare, goede speelster die zich altijd 100% inzet en enorm geniet van spelen. Ik zoek een (semi) professionele of amateur theatergroep waar ik mezelf verder kan ontwikkelen, waar ik mijn sterke punten kan uitbouwen en kan werken aan mijn zwakke punten. Weet je een groep die nieuwe spelers zoekt of wil je meer weten? Mail me dan! diana@fpdb.nl
Ellen schreef op 16 februari 2016 om 11:28:
Student regisseur/maker theaterschool zoekt per direct ervaren actrices (2) en acteur (1), voor een korte voorstelling (20 minuten). Speelleeftijd 35-50 jaar. De voorstelling is een psychologisch drama geïnspireerd op het stuk van JeanPaul Sartre \'Huis Clos\', met als thema dat je de ander nodig hebt om jezelf te leren kennen. Uitgevoering op 21 én 30 april in Amsterdam.
Repetitie dagen/tijden in overleg, in Arnhem. Onbetaald, leuke ervaring. Belangstelling of vragen: mail direct: rynaerde@gmail.com
Marijke schreef op 14 februari 2016 om 13:23:
aangeboden:
gebruikte (niet brandschoon ! ) trouwjurk
leuk voor kostuum voor bv theater voorstellingen
maat 38
contact gegevens
marijkeontskul@hotmail.com
Jobert Franken schreef op 19 januari 2016 om 14:43:
Gezocht ervaren spelers voor een nieuw op te zetten improvisatietheatergroep.
De nieuwe improvisatievorm heeft overeenkomsten met “de vloer op”. Scènes maken met diepgang.
De groep zal bestaan uit 6 tot 8 spelers waarbij het de bedoeling is dat er uiteindelijk regelmatig wordt opgetreden.

De selectieavond is woensdag 3 februari a.s. in Nijmegen van 19.30 tot 22.00 uur. Op de avond zelf krijg je meer informatie en wordt er op de vloer gespeeld.

Bij interesse, stuur een e-mail:
- Naam
- Telefoonnummer
- Leeftijd
- Korte motivatie
- Theaterervaring
info@impronu.nl | Jobert Franken
Louis Volleberg schreef op 7 januari 2016 om 18:35:
Nieuwe workshop decor ontwerpen voor beginners en gevorderden.
Een dagdeel waarin het ontdekken en realiseren van een decor centraal staan.
Op 9 en of 30 April 2016 van 10.30 uur tot 16.00.

Info op www.mijntoneel.nl
Bart Manders schreef op 6 januari 2016 om 18:58:
Theatergroep Koperen Kees uit Huissen is voor haar theaterproducties in het komend theaterseizoen op zoek naar gedreven en ervaren regisseurs. De regisseurs met wie Koperen Kees graag werkt, hebben niet alleen een goede kijk op het toneelspel, maar ook originele ideeën voor de invulling van de kleurrijke decors waarin wordt gespeeld.
De theatergroep brengt, naast de jeugdproducties, jaarlijks twee voorstellingen in het eigen sfeervolle Theater Kees aan het Kampstuk 23 in Huissen: een volwassenvoorstelling én een voorstelling voor jong en oud.
Gepassioneerde regisseurs die een uitdaging zien in het regisseren van één van onze theaterproducties kunnen vóór 1 februari hun motivatie en cv sturen naar: bestuur@koperen-kees.nl. Voor meer info kunnen zij een mail sturen aan Marjolein Muis, voorzitter van Theatergroep Koperen Kees: m.muis@koperen-kees.nl of surfen naar www.koperen-kees
TheatergroepPIT schreef op 19 december 2015 om 06:16:
Ben jij 25 jaar of ouder, heb jij veel speel ervaring en heb je interesse om te spelen bij theatergroep PIT?

Wij bieden jou: een wekelijkse training van professionele trainers (op woensdag), 5x per jaar optreden in Lindenberg, plus af en toe extra optreden.


De \'crème de la crème\' van Nijmeegs vrouwelijk impro heeft zich min of meer al aangemeld om bij PIT te komen spelen, wil je ook? Dub er nog over in de kerstvakantie. of niet. Meld je aan. Dat kan, doe dat dan voor 06-01-2016 om 12:34.

http://theatergroeppit.nl/word-lid-van-pit/
Carla Knol schreef op 27 november 2015 om 10:48:
Muziek maken met elkaar!

Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen muziek te maken. Genre van the Shadows tot Rolling Stones. Heb je dit in het verleden gedaan maar geen instrument meer, vind je muziek maken leuk maar niet alleen, denk je dat je het niet meer kan omdat je geheugen je soms in de steek laat of een andere reden waarom je het alleen niet meer doet? Ken je iemand voor wie dit geldt? Reageer dan naar mij, Iedereen is welkom, van ouderen met geheugenproblemen tot jongeren die deze groep graag willen ondersteunen.
Wil je meer informatie, mail mij of bel 06-50631604
Sietske schreef op 22 november 2015 om 17:16:
Kostuums gezocht.


Beste mensen,

Op 19 december organiseren we in Klarendal en st. Marten een herdertjestocht. Dit is een wandeling door de wijk met onderweg scenes uit het kerstverhaal. Dit wordt georganiseerd door vrijwilligers en ook de kleine \"scenes\" onderweg worden door vrijwilligers uit de wijk gespeeld.
Wij doen dat dit jaar voor het eerst en hebben dus nog geen garderobe;)

Vandaag onze vraag. Wie kan ons helpen aan kostuums voor;
Een heraut
Engelen
Herders
Wijzen
Jozef en Maria
Herbergier
...

Tips zijn natuurlijk ook van harte welkom!
Alvast bedankt,

Groet, Sietske Klapwijk