Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.172.234.236 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
97 berichten.
Marianne Hermans schreef op 13 februari 2015 om 05:28:
Theatergroep Spaanse Peper uit Lent zoekt spelers voor locatievoorstelling Manneneiland

Gedurende 3 weekenden in juni 2015 speelt Spaanse Peper uit Lent de voorstelling Manneneiland op locatie in Lent. We zoeken met spoed, 2 mannen 25-35 jaar / 1 vrouw 40-45 jaar. De repetitieavond is voor de mannen op de dinsdagavond en voor de vrouwen op de woensdagavond. Heb je al enige spelervaring, vindt je het een uitdaging om op locatie te spelen. Zoek jij deze uitdaging ? Neem dan contact met ons op.
Meer info:: Marianne Hermans 06-41459293 of stuur een mail naar, info@spaanse-peper.nl
Wilbert van den Heuvel schreef op 10 januari 2015 om 14:44:
Speelster gezocht!


Vrijdag 17 april en zaterdag 18 april 2015 brengt amateurtheatergroep UIT! De Val van Jeroen van den Berg op de planken. We spelen deze voorstelling in het Musiater in Zevenaar. Voor deze productie zijn we op zoek naar een speelster. Ben je tussen de 18-25 jaar, heb je al enige spelervaring, dan maken we graag met jou kennis. We repeteren op donderdagavonden. Op zaterdag 31 januari en 28 februari staan repetitiedagen gepland. Heb je interesse om met ons mee te doen en/of wil je meer informatie, stuur een mail naar de regisseur: wilbertvandenheuvel@gmail.com.
Jobert Franken schreef op 12 december 2014 om 19:16:
BASISCURSUS DE VLOER OP
donderdag 8 januari 2015
20:00 - 22:00 uur | Nijmegen
12 lessen | € 150.00
De improvisatievorm die aan bod komt, is gebaseerd op het tv-programma ‘De vloer op’.
In deze cursus ligt de nadruk op het oefenen van improvisatietheatertechnieken en het maken van scènes met inhoud en diepgang. De scènes zijn gebaseerd op reële thema’s of actuele dilemma’s.
Er wordt gewerkt aan onder andere samenspel, spanningsopbouw en inlevingsvermogen.
Meer informatie: info@impronu.nl - www.impronu.nl
Nelleke Riemeijer schreef op 20 november 2014 om 09:50:
Heb je een mooie voorstelling in petto maar maak je je zorgen over de productiekosten? Denk dan eens aan crowdfunding- www.duurzaamsamen.nl. Dan kan het toch doorgaan!!!!
Prettige voorwaarden en persoonlijke begeleiding. Aanrader!
Nelleke Riemeijer schreef op 20 november 2014 om 09:45:
Theatergroep NumeRo Primo zoekt nog enkele spelers om gezamenlijk een nieuwe productie op de planken te brengen, we repeteren op de woensdagavond te Zutphen. Interesse? Kijk dan even op www.numeroprimo.nl of bel even met Nelleke, 06-41002006.
Merith Smals schreef op 16 november 2014 om 13:01:
GEZOCHT VOOR MIJN AFSTUDEERVOORSTELLING!!!
1 MAN & 1 VROUW

Voor mijn afstudeervoorstelling op Artez docent theater Arnhem ben ik op zoek naar 2 spelers vanaf 25 jaar: een vader en een nieuwe vriendin van de vader.

Ik ga een jeugdtheatervoorstelling maken: Het jaar van de haas. Deze tekst is geschreven door Hans van den Boom. 

Het is een stuk waarin Martha, een meisje van 12 jaar, 1 jaar lang het overlijden van haar moeder verwerkt. Ze probeert het met haar vriendinnen te bespreken, ze roept een haas in het leven die \'s nachts langskomt en waar ze uiteindelijk haar verhaal aan kwijt kan. Haar vader verwerkt op zijn manier zijn vrouw en halverwege het stuk komt er een nieuw figuur een rol spelen in haar leven: de nieuwe vriendin van de vader (GEZOCHT!). 

Het is een stuk met thema\'s als verlangen, verwerken, verdriet, eenzaamheid.
Het is op een fantastische f
Yvonne Laan schreef op 21 oktober 2014 om 07:22:
Mannelijke speler gevraagd tussen 34 en 42 jaar voor theatervoorstelling.
Het liefst met spelervaring.
Het gaat om een zelfgeschreven stuk over een vrouw en een man.
Nieuwsgierig?
Neem dan contact met me op.
Schrijf een mail naar yvonnelaan.11@hotmail.com

met vriendelijke groet,
Yvonne Laan
regisseuse
nan hoeste schreef op 16 oktober 2014 om 08:56:
Theatergroep UIT te Zevenaar speelt op 17 en 18 april a.s. In het Musiater te Zevenaar \'DE VAL\' van Jeroen van de Berg. Wij zijn nog op zoek naar een jonge speelster (18-20 jaar). Zij zal in de huid kruipen van de jonge Chantal die verantwoordelijk is voor de val van een televisiepresentator.

We repeteren op donderdagavond van 20.00 uur - 22.30 uur in ons repetitielokaal aan de Steenhuizen 6 te Zevenaar. (vlak achter het Zevenaarse theater)

Wie wil deze uitdaging aangaan? Mail ons via nannie76@hotmail.com
Theatergroep Kunststof schreef op 13 oktober 2014 om 19:06:
THEATERGROEP KUNSTSTOF ZOEKT ÉÉN TOT DRIE NIEUWE SPELERS!

In verband met een aantal wisselingen in de bezetting is Theatergroep Kunststof momenteel op zoek naar één tot drie nieuwe spelers! We zijn een kleine groep, bestaande uit maximaal 4 tot 5 spelers en wij repeteren op de vrijdagavond van 20:00u-22:00u. Heb jij een passie voor theater en spreekt het maken van (kinder)voorstellingen, vanuit bestaande toneelteksten of n.a.v. boeken / eigen ideeen / dramatiseerprojecten je aan? En ben je een enthousiaste, gemotiveerde en trouwe speler (liefst met enige ervaring, maar niet verplicht)? Dan horen we graag van je!

Mail of bel Hanrike Klijnstra-Berkhof (regisseur/theatermaker): hanrikeklijnstraberkhof@live.nl / 06–10514738.
Arnolf hendriks schreef op 10 oktober 2014 om 12:26:
Hallo Comedians,

Ik ben op zoek naar een 6-tal comedians voor een comedyavond op 5 november.
De comedyavond zal plaatsvinden in het Cultuurcafé in Nijmegen en worden georganiseerd in samenwerking met AEGEE-Nijmegen (studentenvereniging, gericht op internationale uitwisseling tussen studenten. Maar nu ook even op het organiseren van comedy 😉 ). Het zal een pilotavond zijn. Als de avond goed bevalt wil het Cultuurcafé de comedyavond maandelijks laten terugkeren. Er is een budget voor reiskosten en als het goed is ook consumptiebonnen voor de comedians, maar dat laatste is nog niet zeker.
De speeltijden zijn in principe 7-10 minuten, waarbij er op de avond ruimte is voor 1 á 2 ervaren comedians die 15-20 minuten kunnen spelen. De avond duurt (onder voorbehoud) van 20u tot 22u, waarbij comedians rond 19u worden verwacht.
Marcel Bruins schreef op 2 oktober 2014 om 08:32:
Ik zoek voor volgend jaar een theatergroep of entertainer die een groep van 200 mensen een voorstelling kunnen geven van 2x drie kwartier. Dit gericht op de oudere bezoekers van boven de 70 jaar. Denk je dit te kunnen bieden neem dan contact met mij op.
Erika Mous schreef op 27 september 2014 om 07:10:
Vormgever gezocht!

Ik regisseer ieder jaar twee tot drie verschillende producties bij diverse gezelschappen. Dit zijn amateurgezelschappen in Vaassen, Epe en Zwolle (volwassenen en kinderen) Ik ben op zoek naar een (aankomend) allround vormgever die mij helpt met vormgeving van decor, kostuums, licht, promotiemateriaal en rekwisieten. De sport is met minimale middelen het maximale te bereiken (we hebben geen of een klein budget)

Ik ben op zoek naar iemand die als onbetaalde stage opdracht de vormgeving van de toneelgroep uit Zwolle met mij op zich wil nemen. Heb je interesse? Bel me dan. Erika Mous: 06-40559611
Toneelvereniging DVS schreef op 27 augustus 2014 om 18:10:
Toneelvereniging DVS Babberich is op zoek naar een speelster tussen de 25 en 45 jaar voor onze productie van dit seizoen (en toekomstige seizoenen). We gaan een komisch stuk spelen, op de hoogte van Martine Faber. We repeteren elke woensdag avond van 20.00 uur tot 22.30 uur en een aantal zondagen in het kulturhus in Babberich. Hier vinden ook de opvoeringen plaats (deze zijn zondag 8 maart, zaterdag 14 maart en zondag 15 maart).
Lijkt het je leuk om mee te doen, mail dan even naar dvstoneel@hotmail.com.
Hopelijk tot snel!

Groet,
Daan Scholten
Toneelvereniging DVS
Hanrike Klijnstra-Berkhof schreef op 14 augustus 2014 om 12:33:
In een eerdere oproep gaf ik aan, op zoek te zijn naar een mannelijke speler. Dit is gewijzigd; ik ben nu op zoek naar een MAN OF EEN VROUW! Daarom opnieuw deze oproep:

THEATERGROEP KUNSTSTOF ZOEKT SPELER (M/V)!!!

Mijn naam is Hanrike Klijnstra-Berkhof. Ik ben theatermaker voor de amateurkunst en op zoek naar een nieuwe speler voor mijn groep: Theatergroep Kunststof uit Arnhem.
We zijn een kleine groep, bestaande uit maximaal 4 tot 5 spelers en wij repeteren op de dinsdagavond van 20:00u-22:00u. Heb jij een passie voor theater en spreekt het maken van (kinder)voorstellingen, vanuit bestaande toneelteksten of n.a.v. boeken / eigen ideeen / dramatiseerprojecten je aan? En ben je een enthousiaste, gemotiveerde en trouwe speler (liefst met enige ervaring)? Dan hoor ik graag van je!
Mail of bel me: hanrikeklijnstraberkhof@live.nl / 06-10514738
Theatergroep Kunststof schreef op 23 juni 2014 om 11:49:
THEATERGROEP KUNSTSTOF ZOEKT MANNELIJKE SPELER!!!

Mijn naam is Hanrike Klijnstra-Berkhof. Ik ben theatermaker voor de amateurkunst en op zoek naar een mannelijke speler voor mijn groep: Theatergroep Kunststof uit Arnhem.
We zijn een kleine groep, bestaande uit maximaal 5 spelers en wij repeteren op de dinsdagavond van 20:00u-22:00u. Heb jij een passie voor theater en spreekt het maken van (kinder)voorstellingen, vanuit bestaande toneelteksten of n.a.v. boeken / eigen ideeen / dramatiseerprojecten je aan? En ben je een enthousiaste, gemotiveerde en trouwe speler (liefst met enige ervaring)? Dan hoor ik graag van je!
Mail of bel me: hanrikeklijnstraberkhof@live.nl / 06-10514738
Louise Althof schreef op 19 mei 2014 om 10:00:
Wij zouden graag de Afrikaanse dans in Arnhem willen Promoten. Momenteel geven we elke 4de zondag van de maand een Guinese dansworkshop met live percussie.
Op 25 mei is nog plek! zie www.afrikaansedansendjembe.nl.
(niet in de maanden juni, juli en augustus). Dit promoten kunnen we doen door het geven van kleine workshops of een klein optreden. Het open podium van \'het huis van Puck\' is al een goeie! Heeft iemand nog meer ideeën?
Bel of mail me. 0643561516 of info@afrikaansedansendjembe.nl
Toneelgroep Lierisch schreef op 13 mei 2014 om 04:52:
Jonge amateurtoneelvereniging uit Puiflijk is op zoek naar een regisseur/regisseuse. Onze vereniging bestaat 2 jaar en heeft momenteel 8 spelende leden. Wij repeteren op de woensdagavond en in het voorjaar van 2015 willen we weer een voorstelling ten tonele brengen, bij voorkeur een blijspel.
Heb je interesse of wil je meer informatie, laat het ons dan weten via de mail: lierisch@gmail.com of bel 0487-540031.