Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.146.98.143 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
91 berichten.
Yvonne Laan schreef op 21 oktober 2014 om 07:22:
Mannelijke speler gevraagd tussen 34 en 42 jaar voor theatervoorstelling.
Het liefst met spelervaring.
Het gaat om een zelfgeschreven stuk over een vrouw en een man.
Nieuwsgierig?
Neem dan contact met me op.
Schrijf een mail naar yvonnelaan.11@hotmail.com

met vriendelijke groet,
Yvonne Laan
regisseuse
nan hoeste schreef op 16 oktober 2014 om 08:56:
Theatergroep UIT te Zevenaar speelt op 17 en 18 april a.s. In het Musiater te Zevenaar \'DE VAL\' van Jeroen van de Berg. Wij zijn nog op zoek naar een jonge speelster (18-20 jaar). Zij zal in de huid kruipen van de jonge Chantal die verantwoordelijk is voor de val van een televisiepresentator.

We repeteren op donderdagavond van 20.00 uur - 22.30 uur in ons repetitielokaal aan de Steenhuizen 6 te Zevenaar. (vlak achter het Zevenaarse theater)

Wie wil deze uitdaging aangaan? Mail ons via nannie76@hotmail.com
Theatergroep Kunststof schreef op 13 oktober 2014 om 19:06:
THEATERGROEP KUNSTSTOF ZOEKT ÉÉN TOT DRIE NIEUWE SPELERS!

In verband met een aantal wisselingen in de bezetting is Theatergroep Kunststof momenteel op zoek naar één tot drie nieuwe spelers! We zijn een kleine groep, bestaande uit maximaal 4 tot 5 spelers en wij repeteren op de vrijdagavond van 20:00u-22:00u. Heb jij een passie voor theater en spreekt het maken van (kinder)voorstellingen, vanuit bestaande toneelteksten of n.a.v. boeken / eigen ideeen / dramatiseerprojecten je aan? En ben je een enthousiaste, gemotiveerde en trouwe speler (liefst met enige ervaring, maar niet verplicht)? Dan horen we graag van je!

Mail of bel Hanrike Klijnstra-Berkhof (regisseur/theatermaker): hanrikeklijnstraberkhof@live.nl / 06–10514738.
Arnolf hendriks schreef op 10 oktober 2014 om 12:26:
Hallo Comedians,

Ik ben op zoek naar een 6-tal comedians voor een comedyavond op 5 november.
De comedyavond zal plaatsvinden in het Cultuurcafé in Nijmegen en worden georganiseerd in samenwerking met AEGEE-Nijmegen (studentenvereniging, gericht op internationale uitwisseling tussen studenten. Maar nu ook even op het organiseren van comedy 😉 ). Het zal een pilotavond zijn. Als de avond goed bevalt wil het Cultuurcafé de comedyavond maandelijks laten terugkeren. Er is een budget voor reiskosten en als het goed is ook consumptiebonnen voor de comedians, maar dat laatste is nog niet zeker.
De speeltijden zijn in principe 7-10 minuten, waarbij er op de avond ruimte is voor 1 á 2 ervaren comedians die 15-20 minuten kunnen spelen. De avond duurt (onder voorbehoud) van 20u tot 22u, waarbij comedians rond 19u worden verwacht.
Marcel Bruins schreef op 2 oktober 2014 om 08:32:
Ik zoek voor volgend jaar een theatergroep of entertainer die een groep van 200 mensen een voorstelling kunnen geven van 2x drie kwartier. Dit gericht op de oudere bezoekers van boven de 70 jaar. Denk je dit te kunnen bieden neem dan contact met mij op.
Erika Mous schreef op 27 september 2014 om 07:10:
Vormgever gezocht!

Ik regisseer ieder jaar twee tot drie verschillende producties bij diverse gezelschappen. Dit zijn amateurgezelschappen in Vaassen, Epe en Zwolle (volwassenen en kinderen) Ik ben op zoek naar een (aankomend) allround vormgever die mij helpt met vormgeving van decor, kostuums, licht, promotiemateriaal en rekwisieten. De sport is met minimale middelen het maximale te bereiken (we hebben geen of een klein budget)

Ik ben op zoek naar iemand die als onbetaalde stage opdracht de vormgeving van de toneelgroep uit Zwolle met mij op zich wil nemen. Heb je interesse? Bel me dan. Erika Mous: 06-40559611
Toneelvereniging DVS schreef op 27 augustus 2014 om 18:10:
Toneelvereniging DVS Babberich is op zoek naar een speelster tussen de 25 en 45 jaar voor onze productie van dit seizoen (en toekomstige seizoenen). We gaan een komisch stuk spelen, op de hoogte van Martine Faber. We repeteren elke woensdag avond van 20.00 uur tot 22.30 uur en een aantal zondagen in het kulturhus in Babberich. Hier vinden ook de opvoeringen plaats (deze zijn zondag 8 maart, zaterdag 14 maart en zondag 15 maart).
Lijkt het je leuk om mee te doen, mail dan even naar dvstoneel@hotmail.com.
Hopelijk tot snel!

Groet,
Daan Scholten
Toneelvereniging DVS
Hanrike Klijnstra-Berkhof schreef op 14 augustus 2014 om 12:33:
In een eerdere oproep gaf ik aan, op zoek te zijn naar een mannelijke speler. Dit is gewijzigd; ik ben nu op zoek naar een MAN OF EEN VROUW! Daarom opnieuw deze oproep:

THEATERGROEP KUNSTSTOF ZOEKT SPELER (M/V)!!!

Mijn naam is Hanrike Klijnstra-Berkhof. Ik ben theatermaker voor de amateurkunst en op zoek naar een nieuwe speler voor mijn groep: Theatergroep Kunststof uit Arnhem.
We zijn een kleine groep, bestaande uit maximaal 4 tot 5 spelers en wij repeteren op de dinsdagavond van 20:00u-22:00u. Heb jij een passie voor theater en spreekt het maken van (kinder)voorstellingen, vanuit bestaande toneelteksten of n.a.v. boeken / eigen ideeen / dramatiseerprojecten je aan? En ben je een enthousiaste, gemotiveerde en trouwe speler (liefst met enige ervaring)? Dan hoor ik graag van je!
Mail of bel me: hanrikeklijnstraberkhof@live.nl / 06-10514738
Theatergroep Kunststof schreef op 23 juni 2014 om 11:49:
THEATERGROEP KUNSTSTOF ZOEKT MANNELIJKE SPELER!!!

Mijn naam is Hanrike Klijnstra-Berkhof. Ik ben theatermaker voor de amateurkunst en op zoek naar een mannelijke speler voor mijn groep: Theatergroep Kunststof uit Arnhem.
We zijn een kleine groep, bestaande uit maximaal 5 spelers en wij repeteren op de dinsdagavond van 20:00u-22:00u. Heb jij een passie voor theater en spreekt het maken van (kinder)voorstellingen, vanuit bestaande toneelteksten of n.a.v. boeken / eigen ideeen / dramatiseerprojecten je aan? En ben je een enthousiaste, gemotiveerde en trouwe speler (liefst met enige ervaring)? Dan hoor ik graag van je!
Mail of bel me: hanrikeklijnstraberkhof@live.nl / 06-10514738
Louise Althof schreef op 19 mei 2014 om 10:00:
Wij zouden graag de Afrikaanse dans in Arnhem willen Promoten. Momenteel geven we elke 4de zondag van de maand een Guinese dansworkshop met live percussie.
Op 25 mei is nog plek! zie www.afrikaansedansendjembe.nl.
(niet in de maanden juni, juli en augustus). Dit promoten kunnen we doen door het geven van kleine workshops of een klein optreden. Het open podium van \'het huis van Puck\' is al een goeie! Heeft iemand nog meer ideeën?
Bel of mail me. 0643561516 of info@afrikaansedansendjembe.nl
Toneelgroep Lierisch schreef op 13 mei 2014 om 04:52:
Jonge amateurtoneelvereniging uit Puiflijk is op zoek naar een regisseur/regisseuse. Onze vereniging bestaat 2 jaar en heeft momenteel 8 spelende leden. Wij repeteren op de woensdagavond en in het voorjaar van 2015 willen we weer een voorstelling ten tonele brengen, bij voorkeur een blijspel.
Heb je interesse of wil je meer informatie, laat het ons dan weten via de mail: lierisch@gmail.com of bel 0487-540031.