Ben je gek op het theater, wil je nieuwe mensen leren kennen, houd je van gezelligheid en heb je altijd al een keer de andere kant van het theater willen zien? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Huis van Puck kunnen we de hulp van enthousiaste vrijwilligers goed gebruiken.

Jouw werkzaamheden

Qua werkzaamheden kan je denken aan bijvoorbeeld het publiek en de artiesten ontvangen, achter de bar staan, de theaterkassa beheren en contact onderhouden met de techniek. Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen werken bij de afdeling techniek. Dit betekent dat je in teamverband helpt bij de opbouw van decor, licht en geluid.

Visitekaartje

Je bent op een voorstellingsavond het visitekaartje van Huis van Puck. Je hoeft geen ervaring te hebben op deze gebieden, want je werkt samen in een team waarin jij wordt ingewerkt en voor techniek wordt je intern opgeleid.

Je werkt in een sterk team waar zelfstandigheid van je gevraagd wordt. Enthousiasme, inzicht een passie voor het theater is een pre. De voorstellingen zijn ieder weekend van vrijdag tot en met zondag en variëren van cabaret tot toneel. We verwachten minimaal twee keer per maand een beroep op je te kunnen doen.

Wat doen wij voor jou

Hiervoor terug organiseren wij een aantal keer per jaar een leuke, vrijblijvende activiteit, heb je gratis toegang tot voorstellingen en kan je bij ons eten op de avond dat je werkt. Heb jij interesse, de enthousiasme en het inzicht voor dit werk en wil jij graag een gezellige besteding in de avonduurtjes? Dan ben je bij ons van harte welkom. Voor meer informatie mail naar lenneke.burghouts@huisvanpuck.nl

Tot ziens in Huis van Puck!