Huis van Puck biedt een podium aan (bijna) alle vormen van podiumkunst. Naast een professionele theaterzaal voor maximaal 75 bezoekers en voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw, heeft Huis van Puck veel extra’s die het huren van de theaterzaal éxtra fijn maken.


KORTING OP HUUR THEATERZAAL:
Wist je dat je maar liefst € 100,- ‪korting op de zaalhuur krijgt als je de ‪theaterzaal‬ boekt voor een voorstelling in september 2018 t/m juli 2019?!
Afhankelijk van of je pakket 3 of 4 kiest betaal je dus maar € 250 of € 350 (incl. techniek en technicus). Vragen en reserveringen via info@huisvanpuck.nl.


Naast de beschikbaarheid van de theaterzaal, krijgt u:

 • professionele technicus tijdens de voorstelling
 • advies op het gebied van techniek, PR en organisatie rondom de voorstelling
 • foyer met horecafaciliteit (Pucks cafe is tijdens iedere voorstelling geopend)
 • gastheer/gastvrouw voorafgaand- en na afloop van de voorstelling
 • online kaartverkoop via www.huisvanpuck.nl en op de avond zelf aan de kassa
 • gratis publiciteit; de voorstelling wordt meegenomen in de maandflyer, op de website, social media, (online) uitgaansagenda’s, nieuwsbrief, persbericht, etc.

Tarieven Seizoen 2018-2019

Kaal (geschikt voor repetities)
Huurprijs: € 18,50 per uur 

 • Incl. werklicht en repetitie-geluidset.
 • Excl. theatertechnische installatie en technici.

Pakket 1 (geschikt voor presentaties zonder geluidversterking)
N.B. Alleen voor besloten presentaties en gelegenheden
Prijs: € 27,50 per uur, € 200,- per dag

 • Incl. gebruik van lichtinstallatie d.w.z. vaste opstelling (totaaltje), aan/uitzetten door beheerder en repetitie-geluidset.
 • Excl. geluidsinstallatie en technici.

Pakket 2 (geschikt voor presentaties/voordrachten met spraakversterking)
Prijs: € 250,-

 • Incl. theatertechnische installatie. D.w.z: gebruik van de vaste lichtopstelling (totaaltje), gebruik van geluidsinstallatie voor presentatie en spraak (gebruik randapparatuur en 2 mics) en beamer plus projectiescherm. Aanwezig: Aanwezig: 1 technicus 2 uur voor aanvang van de activiteit om techniek in te stellen. Technicus is tijdens de voorstelling niet aanwezig.
 • Excl. grit en steigerwerk (licht wordt niet verhangen) en uitgebreide geluidsversterking (dit pakket is geschikt voor presentaties niet voor live muziek).

Pakket 3 (geschikt voor theatervoorstellingen/concerten van gezelschappen die beschikken over een aan het gezelschap verbonden theatertechnicus)
Prijs: € 350,-

 • Incl. gebruik van de gehele theatertechnische installatie (licht, geluid en projectie). Huis van Puck levert 2 uitvoerende technici voor op- en afbouw. Zaal te boeken tussen 10 en 23 uur. Aanvang bouw in overleg.
  Let op; groep/opdrachtgever zorgt zelf voor lichtplan (volgens de richtlijnen dus uitgetekend met DINsymbolen, LEEnummers en patchnummering) gemaakt op de zaal van huis van Puck, lichtaanwijzing op de vloer van een technicus van het gezelschap en het programmeren en draaien van de voorstelling achter de knoppen. Geluid onder dezelfde condities; dus onder leiding van technicus van het gezelschap die tevens verantwoordelijk is voor de opstelling, afregelen en draaien van het geluid.
 • Excl. ontwerp en/of vertaling naar zaal van het lichtplan. Draaien van de voorstelling achter de knoppen zowel licht als geluid. De technici van Huis van Puck zijn enkel uitvoerend voor op- en afbouw van de voorstelling onder aanwijzing van een technicus van het gezelschap.

Pakket 4 (geschikt voor voorstellingen/concerten van gezelschappen die niet beschikken over een aan het gezelschap verbonden theatertechnicus)
Prijs: € 450,-

 • Incl. gebruik van de gehele theatertechnische installatie (licht, geluid en projectie). Huis van Puck levert 2 technici voor het maken en uitvoeren van het licht/geluidsontwerp ter plekke. D.w.z: ontwerp lichtplan op papier, inhangen en stellen van het lichtplan, programmeren van de lichtcomputer, het draaien van de voorstelling incl. doorlopen, het maken van het geluidplan het opbouwen, afregelen van de geluidsinstallatie en het draaien van de voorstelling incl. soundcheck. Zaal te boeken tussen 10 en 23 uur. Aanvang bouw in overleg.

Groep/gezelschap kan op eigen inzicht een pakket boeken, maar de boeking wordt pas definitief na persoonlijk overleg tussen de technicus en de groep.

Technici of medewerkers van de huurder mogen om veiligheidsredenen niet in het theatergrid werken. Dit mag alleen onder toezicht en met toestemming van de theatertechnicus van Huis van Puck.

Kaartverkoop en Pucks Activiteiten kas (PAK)

De standaardprijs van een toegangsbewijs (kaartje) wordt vastgesteld in samenspraak met de verhuurder. Op ieder kaartje wordt een toeslag van € 1,00 berekend. Deze euro wordt gedoneerd aan Pucks Activiteiten Kas.

Door Pucks Activiteiten Kas kunnen wij projecten voor amateurspelers organiseren, een podium bieden aan nieuw talent tijdens (theater)festivals, workshops en masterclasses opzetten, bijzondere voorstellingen maken en thematische informatiedagen verzorgen zoals de dag van de PR, de dag van de financiën, etc.

Doordat bezoekers van de voorstellingen een opslag van €1,00 op hun toegangskaartje betalen, dragen zij automatisch bij aan de verbetering van de (amateur)podiumkunsten in Arnhem en Gelderland.

Als huurder van de theaterzaal krijg je 15% korting op deelname aan de activiteiten vanuit Pucks Activiteiten Kas. Mocht je meer willen weten over Pucks Activiteiten Kas dan kun je de infobrief opvragen bij Corien van der Poll: corien@huisvanpuck.nl.

 

Reserveren

Onze zalen en ruimtes zijn nu ook direct te reserveren, behalve de theaterzaal en het café. De stappen zijn als volgt:

 • Bekijk de beschikbaarheid (kan bij alle zalen)
 • Log als bestaande huurder in met het bij ons bekende e-mailadres. Het wachtwoord kunt u eventueel opnieuw laten aanmaken.
  Of maak als nieuwe huurder een gebruikersaccount aan
 • Plaats een reservering
 • U ontvangt binnen een paar dagen een antwoord van ons.

Theaterzaal   Pucks Café     Grote zalen: 0.11   1.02   1.03   1.10   1.11     Oefenruimtes: 0.06   0.08  1.09  1.12